February 8, 20214 yr Just now, Ras said: Preširoka za Đokovića, deluje da je bar pola broja veća. Možda je tražio M umesto S.
February 8, 20214 yr Duci se nije totalno izblamirao. A i osvojiće lepe parice, drugo kolo donosi 115 tisuća$
February 8, 20214 yr 1 minute ago, renne said: Pobedi Duci Za sada odličan učinak SRB, pored Jorović i Kecmanovića.
February 8, 20214 yr 10 minutes ago, renne said: pa svaka mreža je dobra za AO ES radi svuda Jebote nije mi palo na pamet da startujem ES na EONu, računam, prenosi SK... a SK neće sa ove mreže Džizs, radi!! Ludilo
February 8, 20214 yr 4 minutes ago, Max Morlock said: Jebote nije mi palo na pamet da startujem ES na EONu, računam, prenosi SK... a SK neće sa ove mreže Džizs, radi!! Ludilo
February 8, 20214 yr Kad sam jesenas stavio drugi monitor na poslu bukvalno sam to uradio zbog because we can šminke, sad konačno sve dobija smisao
February 8, 20214 yr Od kad sam kući ubacio drugi monitor, kad bi sklonio jedan bilo bi kao npr da gledam na jedno oko
February 8, 20214 yr Amateri! Koristim 64 monitora, posebno od kako sam se navukao na šah protiv kompjutera. Edited February 8, 20214 yr by Ras