February 17, 20214 yr 4 minutes ago, Lancia said: Ne, izvlaci se pobednik zrebom. Kuglice ce da izvlaci Tomislav Karadzic
February 17, 20214 yr Just now, Cash said: Kuglice ce da izvlaci Tomislav Karadzic Barbarica u toplesu.
February 17, 20214 yr 3 minutes ago, Lancia said: Nema sanse, mecevi Mede i Cipija su uvek bili nategnuti, iako je Medjed vecinu dobio. Da, imaju neku istoriju, prokleti Rus! i sl. Just now, Cash said: Kuglice ce da izvlaci Tomislav Karadzic Vladike SPC, kao proba pred glavno kolo tombole.
February 17, 20214 yr Just now, Ras said: Da, imaju neku istoriju, prokleti Rus! i sl. Axa, kad je krenuo Medo po objasnjenje, Cipi podvio rep.
February 17, 20214 yr Rafa se vraca u mec, vreme je da Arkadija mraci. Edited February 17, 20214 yr by Lancia
February 17, 20214 yr evo ja se sad uključujem. jebeš ga. ko još ima vremena, živaca za celo ovo sranje. ko dobija? Edited February 17, 20214 yr by nisam ja
February 17, 20214 yr Just now, nisam ja said: evo ja se sad uključujem. jebeš ga. ko još ima vremena, živaca za celo ovo sranje. Ako hoces, moze Tsai da ti preprica mec.