Jump to content
IGNORED

Quarantstralian Open 19+2

Ros

Recommended Posts

Posted

ko prenosi kod nas AO?

posto u isto vreme igraju shapo i siner sumnjam da ce sr njemacki jurosport da prenosi novaka

Posted (edited)

Srpski ES je uvek do sad prenosio u SRB. Ne znam tamo. RTS tesko cak i zavrsnicu, bar do sad.

Edited by W.F.C.
Posted

odlično

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Jel postoji mogućnost na ES playeru vraćanje u nazad?

Posted
Jel postoji mogućnost na ES playeru vraćanje u nazad?
Da

Posted

S tim što kod ES playera zavisi u kojoj ste zemlji, tj IP adresi kakav će vam sadržaj prikazivati

Posted
S tim što kod ES playera zavisi u kojoj ste zemlji, tj IP adresi kakav će vam sadržaj prikazivati
da, meni su forsirali žabare i prošle godine ali se nađu svi veći mečevi u direktnom prenosu. Dobro iz prvih par kola nema baš svih.

Posted

Mozda odigrati da Djere dobija Nadala, iz sprdnje, ovaj je kljakav sav

Posted

Lepa kvota (22) svakako a moguće je da stvarno ima problema iako to kladionice ne znaju tj. ne veruju mu [emoji38] Kvota i na Novaka (2,30) je lepa, Sinner-Šapo je bomba meč i mislim teško će tu Sinner da izgubi (iako je danas igrao i dobio finale 250ke). Dimitrov-Marin bomba meč veterana... nadam se da će Thiem-Kukuškin možda da se izrodi™, Monfis-Rusuvoori verujem interesantan, Tiafoe-Travaglia nek igraju 5 na 5

Još se nadam da Duci neće ispustiti inicijativu

Posted

Ala je Cilic propo, gledam treci set, sam pao, sam se ubio. Kad krene razmena, Grigor samo slajsuje, ovaj udara u mrezu, i tako...

Posted

Ispade Novak :) 

20210208.JPG.859da0e9c9270dd9e71dbc278443f499.JPG

Ajmo Kljako, osam je osam, al devet je devet!