Jumanji Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Inace imamo "situaciju".Cuvar iz katantina pozitivan (ceo niz)
mlatko Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Karantin još 500 ljudi bi bio katastrofalan za AO i pukli bi sve novce, ne vidim kako će da se izvuku iz ovoga sad ako još neko bude pronađen pozitivan jer će broj da raste. Atp kup se ne igra izgledaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 AO startuje u ponedeljak po planu, sutra zreb 1
Ros Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 gadan zreb od 4. kola chardi tiafo fritz wawa/raonic zverev thiem meda/nadal 1
Arkadija Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Šardi svakako nije lagan protivnik, ali Tiafo stvarno ne bi smeo da bude razmatran kao takav. Ostali naši, Kecmanović igra protiv meni nepoznatog Poljaka, Lajović protiv Stahovskog, Krajinović protiv Hasea, Viktor protiv Moa i za kraj nesrećnik dana, Đere protiv Nadala. 1
Ros Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 kirjos je kod tima u trecem kolu, ali nije nosilac pa ga nema
Tsai Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Zajeban zreb, valjda ce bar 1 od 2 (zverev, tim) ispasti ranije, da se proredi malo. Vavrinka je vec suvise mator, mada imam nocne more od njega. Dole bi bilo lepo da Cici izbaci Nadala u QF
Tsai Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Imam neki gadan osecaj da ce Tim da uzme ovo ko od sale 1
mlatko Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Imam neki gadan osecaj da ce Tim da uzme ovo ko od sale To je gora opcija od MedeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
W.F.C. Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 (edited) Trebalo bi u ponedeljak oko 11h po nasem vremenu Djokovic - Sardi. Edited February 6, 2021 by W.F.C.
Recommended Posts