February 3, 20214 yr Karantin još 500 ljudi bi bio katastrofalan za AO i pukli bi sve novce, ne vidim kako će da se izvuku iz ovoga sad ako još neko bude pronađen pozitivan jer će broj da raste. Atp kup se ne igra izgledaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 5, 20214 yr Author gadan zreb od 4. kola chardi tiafo fritz wawa/raonic zverev thiem meda/nadal
February 5, 20214 yr Šardi svakako nije lagan protivnik, ali Tiafo stvarno ne bi smeo da bude razmatran kao takav. Ostali naši, Kecmanović igra protiv meni nepoznatog Poljaka, Lajović protiv Stahovskog, Krajinović protiv Hasea, Viktor protiv Moa i za kraj nesrećnik dana, Đere protiv Nadala.
February 5, 20214 yr Zajeban zreb, valjda ce bar 1 od 2 (zverev, tim) ispasti ranije, da se proredi malo. Vavrinka je vec suvise mator, mada imam nocne more od njega. Dole bi bilo lepo da Cici izbaci Nadala u QF
February 5, 20214 yr Imam neki gadan osecaj da ce Tim da uzme ovo ko od sale To je gora opcija od MedeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 6, 20214 yr Trebalo bi u ponedeljak oko 11h po nasem vremenu Djokovic - Sardi. Edited February 6, 20214 yr by W.F.C.