Jump to content
IGNORED

Quarantstralian Open 19+2

Ros

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, renne said:

Ankl Toni razočaran što se Medvedev nije borio kao sportista u finalu :cry:

I on je poblentavio, kako se ne zapita sto mu je Rafa bio jos gori prosle godine. 

Posted

stvarno bi ovim rođacima, strinama, očevima trebalo zabraniti da pričaju

Posted

Isto smo mislili i mi za Wawrinku u finalu RG 2017:cry:

Posted
9 minutes ago, Filozof manijak said:

Isto smo mislili i mi za Wawrinku u finalu RG 2017:cry:

Nama je u opisu posla da kenjamo koliko hocemo, nismo rodjaci. Osim ako ti nisi Wawina sestra.

Posted
On 23.2.2021. at 16:52, Zli Gli said:

Al' nisu dali Bil Gejc, Cukerberg, Elon Musk i ostali masoni, jbg.

Joj sta nam rade, ne?

Posted
2 hours ago, Lancia said:

Nama je u opisu posla da kenjamo koliko hocemo, nismo rodjaci. Osim ako ti nisi Wawina sestra.

Mis'im da me nisi skapirao :D

Posted

realno...ako je izjava bila na engleskom i ako mu je engleski ko Rafin, niko živi osim njega ne zna šta je izjavio. 

• +1 1
  • Haha 2
Posted
11 minutes ago, Filozof manijak said:

Mis'im da me nisi skapirao :D

Nista novo :D

Posted (edited)
19 hours ago, Jean-Luc Picard said:

realno...ako je izjava bila na engleskom i ako mu je engleski ko Rafin, niko živi osim njega ne zna šta je izjavio. 

evo na spanskom

toni je kul lik, odma mi je bilo sumljivo™ kad sam video naslove na nasim tres portalima.

Edited by Čutura
Posted

Ja sam u par navrata čitao Tonijeve intervjue gde se vidi koliko ceni Djokovića. Daleko je on od Srkijevog bitternessa.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Čutura said:

evo na spanskom

toni je kul lik, odma mi je bilo sumljivo™ kad sam video naslove na nasim tres portalima.

Pa dobro, evo citam, ima razoravajucu notu tekst, Pored toga sto kaze da je olako propustio sansu da se okiti prvim GS, optuzuje ga da se nije borio za svaku loptu, kao da je poslednja u mecu i nije predao sebe u svakoj razmeni udaraca, kao da zivot zavisi od susreta sa Novakom.

Da li ovde polazi od toga kako se ponasaju Nadal, Novak ili ini pravi sampion ili je samo razocaran pristupom igri Medvedeva, ostaje citaocu da razluci. Generalno to je uvek preovladjujuci rezime nakon Novakovih meceva od strane strucnjaka ili komentatora, vec sam pisao o tome, kao da nista i nikad ne zavisi od Djokovica.

Novak ga je takticki ubio na ovom mecu, sto opet ne znaci da ce uvak tako i da bude.

La diferencia entre anotarse un primer Grand Slam o dejar pasar una nueva oportunidad tiene un peso abrumador, por muy joven que uno sea. Y esto es lo que acusó él. No fue capaz de luchar cada bola como si fuera la última del partido, entregarse en cada intercambio como si le fuera la vida en ello.

• 1 month later...