arkonada Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 32 minutes ago, dùda said: kod mene nije bilo šta li se dešava ? Nekad je bilo u zavisnosti kod koga si na kablovskoj eurosport2 različita verzija da te ne gnjavim zašto ( prava u vezi nemačkog fudbala skraćena verzija) pa ima sutra ako nisi danas gledala 1
Redoran Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Mogao bi Eurosport još neki put danas da pusti Nadalov pobednički poen sa prošlogodišnjeg RG Đovak ponovo u mean machine modu. Biće sigurno oscilacija tokom sezone ali lepo ga je gledati kad izađe na teren ovako spreman da oduči protivnika od tenisa i naposluži se kafetm publici, ATP zvaničnicima, Matsu, Barbari i svim ostalim Rotenburzima. 4
Time Crisis Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 5 hours ago, harper said: Mozda. Imace Meda o cemu da razmislja posle ovog meca, to je sigurno. Ali nije lako, jebi ga, udjes u finalni mec protiv igraca za kojeg znas da ovde nikad nije izgubio finale, on krene da te pritiska od prvog gema i ne popusta, izgubio si prvi set i shvatis da su kola vec krenula nizbrdo. Novak ume da popusti nakon sto osvoji neki tesan set u zavrsnicama vaznih turnira ali u australijskim finalima obicno ne pusta nogu sa gasa, udje u ritam i sipa. A kad je Novak u ritmu na ovoj podlozi ne moze da se igra protiv njega. Sve stize, sve pogadja, sve kontrolise, sve vraca i ovo "sve" skoro da uopste nije kolokvijalno vec bukvalno. Napisao sam to jos pre sest-sedam godina, kad je Novak u fokusu i svom ritmu na ovoj podlozi je nepobediv. To svi oni znaju i kad ga vide takvog s druge strane mreze taktika je da se sto duze odrze u mecu i da se nadaju da ce Novak ispasti ili iz fokusa ili iz ritma. Pa, cak ni to nije lako. Realno ništa Medvedev nije ni pokušao da bi "pripretio" Novaku, danas je izgledao kao neko ko samo zna da jako udara i otprilike ništa više, kao za glavu viši Davidenko, ne znam da li je takav i inače ili samo danas, ali kao što Novak reče ako hoće da preuzmu tron moraće debelo da se pomuče.
Ras Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 6 minutes ago, Redoran said: Mogao bi Eurosport još neki put danas da pusti Nadalov pobednički poen sa prošlogodišnjeg RG Đovak ponovo u mean machine modu. Biće sigurno oscilacija tokom sezone ali lepo ga je gledati kad izađe na teren ovako spreman da oduči protivnika od tenisa i naposluži se kafetm publici, ATP zvaničnicima, Matsu, Barbari i svim ostalim Rotenburzima. Rotenburg je danas u svom tvitu napisao da je Đoković najbolji igrač koga je pratio (gledao). 1
Ros Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 meni je najveci wtf da je novak mec loptu osvojio smecom iznad glave 1 1
harper lee Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 26 minutes ago, Ros said: meni je najveci wtf da je novak mec loptu osvojio smecom iznad glave Osvojio je istim udarcem US open protiv Delpa.
eumeswil Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 (edited) 10 hours ago, goofs said: Sta sad, jos dva i stizemo Fedala? Pomalo mi se place kad se setim GS titula koje su bile njegove za uzeti, a propustio ih (2x Marej, 2x Stanislas, ona jedna Ciliceva i ona pizdarija sa sutkinjom). Bobami, bio je Stanislas problem i u Australiji, 2014 u QF je ispao od njega. A krljali su se 5 setova i godinu pre. Edited February 21, 2021 by eumeswil
Ros Posted February 21, 2021 Author Posted February 21, 2021 (edited) 5 minutes ago, harper said: Osvojio je istim udarcem US open protiv Delpa. taj je bio cak i za novaka laganica Edited February 21, 2021 by Ros
harper lee Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 1 minute ago, Ros said: taj je bio cak i za novaka laganica Samo kazem.
W.F.C. Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 (edited) Smec u skoku iza glave, bez gledanja, mozda najlepsi trijumfalni GS poen od svih 18 Edited February 21, 2021 by W.F.C. 3
Ras Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Evo odgovorora na pitanje ko su dečak i mama u Novakovoj loži: https://nova.rs/sport/tenis/pise-ivan-mrden-pocasni-gosti-u-novakovoj-lozi/
duda Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Gledam reprizu finala. Treći gem trećeg seta,prva tri poena. Ne znam šta da kažem. Lu di Lo.
iDemo Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 10 hours ago, harper said: a u prici o Australian Open-u taj heroj, ta paradigma i taj vecni princip je Novak Djokovic. #dogodinedesetiAO
Lancia Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 41 minutes ago, dùda said: Gledam reprizu finala. Treći gem trećeg seta,prva tri poena. Ne znam šta da kažem. Lu di Lo. Videces tek lu di lo, kad dodjes do petog seta, mislim da ti ne pricam... 1
Recommended Posts