Jump to content

Quarantstralian Open 19+2

Featured Replies

Realno nije imao srece prosle godine, odlaganje Wimbldona i ono na USO. Samo da se svaki GS odrzi i ove i narednih godina.

42 minutes ago, Ros said:

koknuce novak rafu na rg. sad kad ne mora da vitla poene, moze da se lepo spremi 

sanse za tako nesto su nazalost oko 10%

Stigao sam kući a sad ću da odgledam ceo internet o ovom meču i sve hvalospeve o najboljem teniseru svih vremena :)

Pogledajte Ivaniševića na ovom intervjuu od 13 minuta na 8.40 i govor tela, srećan je kao malo dete. On je neopisiva carčina, a njegova uloga u ovom trofeju je ogromna. Njegovi intervjui posle mečeva i sl na yt su suvo zlato, topla preporuka, ali ovaj klip je neprejebiv. :D

Standardno dobar Steve Tignor, naročito poslednji pasus teksta:

Djokovic may always face criticism, and may never be as beloved by the tennis world at large as Federer and Nadal are. But if a player who knows him personally, and who just lost to him in a major final, can find a moment to praise him, maybe, someday, the rest of us can, too.

Danas sam videla da će u 20 časova biti neki skraćeni prenos finala, na es 2, al' sad te najave više nema :dry:, a nema ni prenosa.

Smrdljivi es.

Nemaš premotavanje unazad?

6 minutes ago, dùda said:

Danas sam videla da će u 20 časova biti neki skraćeni prenos finala, na es 2, al' sad te najave više nema :dry:, a nema ni prenosa.

Smrdljivi es.

pa ide snimak na es2

20 minutes ago, dùda said:

Smrdljivi es.

Ima sutra na es1 u 13.30 ako ne navataš danas

Meni Medvedev lici malo na Vda iz Sarla.

OK, sam cu se ukloniti sa ovog topica...

34 minutes ago, dùda said:

Smrdljivi es.

Meni u ovom SBB TV vodicu na TVu stoji da ide u 23:05 posle snookera na ES1.

6 minutes ago, Kampokei said:

Gde se njega seti :hail: :D 

8CCCC1A0-9CD3-4B6F-8259-70A7DFBAB74B.thumb.jpeg.4c389b7c7e76b3a93ca6f316d9ca0355.jpeg

46 minutes ago, renne said:

pa ide snimak na es2

:blink:

kod mene nije bilo 

šta li se dešava ?

48 minutes ago, Kampokei said:

Meni malo na ludog Raduleta