Jump to content
IGNORED

Quarantstralian Open 19+2

Ros

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Arkadija said:

Bilo je krajnje vreme da Olga poraste, da ne bude derište koje ne zna šta hoće. 

Zašto tako? Nije ona derište nego ono što je fpls napisao, igra joj je Ana Ivanović za siromašne. 

Posted
...
Neverovatno sta je prosuo Troicki.
...

Mala škola gramatike srpskog jezika - reči "neverovatno", "prosuo" i "Troicki" nikad se ne koriste zajedno u afirmativnoj rečenici :fantom:

Sent from my SM-N950F using

Posted

kljako u ranu zoru, mislim da necu ustajati, valjda me nece razocarati vest ujutru

Posted

stojanovic odlicno igra, ali je veliki problem ocajan procenat prvog servisa. posle 25 min gubi 1-3 u prvom setu, ali ne izlgeda da ce se raspasti

Posted

raspala se u drugom. na kraju 3-6; 0-6

Posted

Problemcic jedan na svoj servis kada je izgubio sa nulom, sve ostalo ok, posto je vrucina neka [emoji3]
Prvi set 6:3

Posted

Sto me nervira Tiafo, neprekidno se lozi, vice, krevelji. Pokazuje prstom uvek nesto u pravcu Novaka. I sada je dobio set  a skace po terenu kao da je osvojio turnir.

Posted

Nole se nije uspeo aktivirati pri kraju seta, ušao je u TB mlako dok je amerova reaktivnost na vrhuncu. sad bi je trebalo spustiti

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted (edited)

tiafo skoro svaki servis ide preko dozvoljenog vremena. valjda ce ga jednom opomenuti

Edited by Ros
Posted

Kakav mec izmedju Svajcarca i Madjara bio, booo kakvi cokeri, cc
Madjar dva puta servirao za mec u petom, a onda usli u tb. Tamo bilo 6:1 i 9:6 za Stena i uze Marton mec sa 9:11 Hehe

Ajde Noksi, sad ga lomi

Posted

Duci posustao u 2. jer krakati Bublik stiže sve. Biće možda (opet) gusto

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Novak previse dopusta Tiafou, pa se ovaj vratio u set. I opet poceo sa lozenjem i glumatanjem. A posebno sto uzme bar 30 sekundi za odmor.