Ros Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 Just now, Jumanji said: Ko je jj? echt jetzt?!
nisam ja Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 neprimereno otvoren topik. nole pozitivan na novi tip kovida nakon brzog testa pred peti set finala. @Cash da se javi, kaže naziv topika da se edituje na vreme.
Ros Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 21 je takodje broj grand slamova koje ce novak imati na kraju ove godine
Ros Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 46 minutes ago, Jumanji said: sorry, u home office-u sam pa sam u fazonu nemackog. echt jetzt znaci "really now" jj je dzej dzej , jelena jankovic
Jumanji Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 [emoji3] sorry, u home office-u sam pa sam u fazonu nemackog. echt jetzt znaci "really now" jj je dzej dzej , jelena jankovicZnam sta znaci echt jetzt, samo pojma nemam u kakvom kontekstu sve to pises pogotovu sa dzej-dzej...mislim naravno da znam ko je jj, ali ne razumem foru, i posto te generalno nista nisam razumela, nema veze
Ros Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 20 minutes ago, Jumanji said: Znam sta znaci echt jetzt, samo pojma nemam u kakvom kontekstu sve to pises pogotovu sa dzej-dzej...mislim naravno da znam ko je jj, ali ne razumem foru, i posto te generalno nista nisam razumela, nema veze svaki topik koji otvorim u vezi nove sezone tenisa ili grand slama sadrzi moje predvidjanje da ce jelena osvojiti prvi gs. obican dzinks koji ne uspeva
Ras Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Đoković je u Australiji sa Ivaniševićem, što znači da se može očekivati samo neko sranje. JJ će, siguran sam, ove godine poroditi svoj prvenac, ali nisam siguran da će to biti u Australiji.
Jumanji Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 svaki topik koji otvorim u vezi nove sezone tenisa ili grand slama sadrzi moje predvidjanje da ce jelena osvojiti prvi gs. obican dzinks koji ne uspeva [emoji3] Aaaaaaaaaaa pa nisam upucena u jinx, ok, ali mislim da ti sad tek nece uspeti jer si ga naglas izrekao/napisao [emoji854]
Recommended Posts