January 19, 20214 yr neprimereno otvoren topik. nole pozitivan na novi tip kovida nakon brzog testa pred peti set finala. @Cash da se javi, kaže naziv topika da se edituje na vreme.
January 19, 20214 yr Author On 19. 1. 2021. at 13:05, Jumanji said: sorry, u home office-u sam pa sam u fazonu nemackog. echt jetzt znaci "really now" jj je dzej dzej , jelena jankovic
January 19, 20214 yr On 19. 1. 2021. at 13:53, Ros said: [emoji3] sorry, u home office-u sam pa sam u fazonu nemackog. echt jetzt znaci "really now" jj je dzej dzej , jelena jankovicZnam sta znaci echt jetzt, samo pojma nemam u kakvom kontekstu sve to pises pogotovu sa dzej-dzej...mislim naravno da znam ko je jj, ali ne razumem foru, i posto te generalno nista nisam razumela, nema veze
January 19, 20214 yr Author On 19. 1. 2021. at 14:40, Jumanji said: Znam sta znaci echt jetzt, samo pojma nemam u kakvom kontekstu sve to pises pogotovu sa dzej-dzej...mislim naravno da znam ko je jj, ali ne razumem foru, i posto te generalno nista nisam razumela, nema veze svaki topik koji otvorim u vezi nove sezone tenisa ili grand slama sadrzi moje predvidjanje da ce jelena osvojiti prvi gs. obican dzinks koji ne uspeva
January 19, 20214 yr Đoković je u Australiji sa Ivaniševićem, što znači da se može očekivati samo neko sranje. JJ će, siguran sam, ove godine poroditi svoj prvenac, ali nisam siguran da će to biti u Australiji.
January 19, 20214 yr On 19. 1. 2021. at 15:02, Ros said: svaki topik koji otvorim u vezi nove sezone tenisa ili grand slama sadrzi moje predvidjanje da ce jelena osvojiti prvi gs. obican dzinks koji ne uspeva [emoji3] Aaaaaaaaaaa pa nisam upucena u jinx, ok, ali mislim da ti sad tek nece uspeti jer si ga naglas izrekao/napisao [emoji854]