Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

bilo bi lepo videti statistiku dobijanja meca iako protivnik ima servis za pobedu

• Replies 8.2k
  • Views 435.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• Max Morlock
    Max Morlock

Kakav meč...   Pičkarao sudiju - check Pičkarao publiku - check Pičkarao svoj box - check Promašio smečeve - check Duvao u loptu - check Pijukom na nejač - check

Posted Images

Usta su da pricaju...

Rafa ne igra ni protiv Grka.
Ko zna zašto je našpanovan na sledeću nedelju...? ah, da: 20/21

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

10 hours ago, renne said:

Kaže Mac

michael GIF

• Author

Ipak Dusan izasao Strufu na megdan, Fica ima problem sa ledjima, ali dobro gura. Potvrdio brejk u prvom 5:2

Na koga idemo ako dobijemo nemce? 

• Author

Na Ruse

rip

izgubismo

Zverev je u odličnoj formi pred AO. 

9 minutes ago, Arkadija said:

Zverev je u odličnoj formi pred AO. 

Odličan Zverev, koga je Novak noćas dobio u meču koji je (okvirno) nakon 1:1 u drugom setu prerastao u spektakl.

Nivo koji je Novak pokazao u tom periodu meča potpuno odgovara nekim njegovim izdanjima koje obično uzimamo za etalone: Ferer (AO SF 2013?), Nadal (Doha), Nadal (AO F 2019.), ali uz razliku da je noćas sa druge strane bio protivnik ozbiljniji nego u ovim mečevima koje sam pobrojao. Rezultat od 6:2 u drugom setu uopšte ne govori o tome koliko je Zverev zapravo i tu bio dobar.

Novak se kretao sjajno, upućivao precizne i razorne udarce iz svih pozicija, nalazio uglove, koristio drop šot i slajs da menja ritam i pomera Zvereva i po dubini terena i odigrao niz teških voleja i spektakularan lob za drugi brejk u drugom setu.

Gledam snimke koji su jutros već dostupni na YT i oni su ipak amaterski rezani da bi zapravo doačarali kvalitet meča. Za ilustraciju o kakvom šamaranju je bilo reči pogledajte gem na 3:3 u  trećem setu gde Zverev ispaljuje FH viner od 145 km/č, da bi Novak odmah u sledećem poenu uzvratio FH vinerom od 149 km/č koji je Troicki ispratio zabezeknutim pogledom (uhvaćeno kamerom i reditelj pokazao u prenosu).

Igralo se u dvoranskim uslovima, pod krovom.

dobro da se nisam probudio u 3-4 ujutro i gledao kako kljako servira za mec pri 5:4 u trecem :D

srecom se popravio ubrzo nakon toga

• Author

Odlican mec protiv Sase.
Nemac servirao kao besan, po vec provaljenom Medinom sablonu kad se igra protiv Novaka, udri drugi iz sve snage, pa sta bude... i bi! -.-

Izgubio prvi set i to u tb sa dve vezane bzvz greske na svoj servis (do tada sve po pe-esu), a Sasa servirao sve po 220...
E onda pocela igrica, koliko ce Nemac da servira, a gde ce Novak da ceka prvi, a gde drugi servis, i cekao skoro ko Rafa smile.png dobro nije bas, ali za Novakove standarde 2.5-3 m od osnovne je mnogo. Pored te mentalne igrice, sama igra u polju od obojice na visokom nivou, pregrst sjajnih poena, vinera, izuzetno visok ritam i tempo, bas odlican mec po svim standardima i merilima. Skoro besprekoran Novak u razmenama, a znamo da nije tako uvek bilo protiv Sase.

To sto je servirao jednom za mec, pa fulao, sasvim razumljivo kroz sta je do tada prolazio u nadmudrivanju sa Sasinim servisom.

I vise sam nego zadovoljna i za mene se Kup tu zavrsio, nadala sam se i Novaku, no videla da ipak nije, zapistala mi Sofa pred dubl da igra sa Cacicem, ali ok to je on, morao je sve da uradi.

U odlicnoj je formi, sve sto se da popraviti moze u hodu.

A bi i zreb, ali to je druga tema smile.png
Idemoooo na AO!

giphy.gif?cid=349c9dd7rrudn75loapgzobrjdeadx68x7unn1irgffazhmk&rid=giphy.gif

2 minutes ago, Jumanji said:

Idemoooo na AO!

giphy.gif?cid=349c9dd7rrudn75loapgzobrjdeadx68x7unn1irgffazhmk&rid=giphy.gif

Ja bih u karantin!