gone fishing Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 i šta sada, odlaganje ao za 2 nedelje ili će se dozvati pameti i reskirati malo
Arkadija Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Ne mogu oni da odlažu u nedogled. Ima i drugih turnira po svetu.
Tsai Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 izgleda da taj lik iz hotela uopste nije dobio virus od igraca nego od neke britanske porodice koja je u karantinu u hotelu. ladno hotel nije rezervisan samo za sportiste. imali su citavih 10 meseci da rezervisu jedan hotel samo za tenisere
Arkadija Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Ovo je prilika da kojekavi likovi pišu po tviteru:
Jumanji Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 Pa nije hotel samo za sportiste, to se znalo, ali pitanje sa kim je sve bio u kontaktu od njih.
Halvard Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 2 hours ago, Arkadija said: Mislim da je red da se svi, čim budu mogli, pokupe i odu iz Australije. Ovo postaje besmisleno. Ovim tempom biće im dozvoljeno da konačno izađu iz hotelskog karantina tamo negde u aprilu. 2
Tsai Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 ko drzi rekord uzastopnih nedelja u karantinu? da oborimo i to
mlatko Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Ćuti, ali nije nemoguće... mada su svi u istom sosu ipak mislim da ovo nije trenutak za njegova "lutanja i egzibicije". Pa zajebi dubl, egzibiciju u Adelaidu, zajebi i taj kup smešni, imaš ga već! Ograniči kretanje i kontakte na minimum jer ako je ima najlakšeg načina da ga uskrate za GS evo (još jedne) prilike... a nije da nema ljudi koji o tome t®ajno maštaju. Sam sebe će izbaci sa turnira, again. Razumem da mu prija kad je sa svojima, posebno posle karantina i da crpi energiju ali pogledaj malo ispred sebe: šta(ne) radi Nadal, gde je Feđa...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Ludilo, zezanje... Nastavlja se sutra/nocas Kup.Filip umesto Dusana.
renne Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Kaže Mac da Đovak nema samopouzdanja, i da je najgori od svih u teškim momentima, i da zato lako gubi
Ros Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 2 minutes ago, renne said: Kaže Mac da Đovak nema samopouzdanja, i da je najgori od svih u teškim momentima, i da zato lako gubi mislim da je to kod djovaka crno-belo. i da ne zavisi od protivnika vec od pitaj boga cega, u datom momentu. mac kenja kao skoro uvek. wimby 2019 je klasican primer nekog ko sigurno nije najgori u teskim momentima
Jumanji Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 Ojj sto lupeta, pa toliko puta pokazao suprotno bas.
arkonada Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Kako to lako gubi, pa ubedljivo prvi godinama uglavnom, šta onda za druge da kaže. E svašta, samo da lupne nešto
Tsai Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 2 hours ago, renne said: Kaže Mac da Đovak nema samopouzdanja, i da je najgori od svih u teškim momentima, i da zato lako gubi LOL los kokain
Tsai Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 polufinale USO 2010 i 2011, cetvrtfinale RG 2012, finale AO 2012, W 2014, 2019 ovako samo iz glave nabacano
Recommended Posts