Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

i šta sada, odlaganje ao za 2 nedelje ili će se dozvati pameti i reskirati malo :happy:

Posted

Ne mogu oni da odlažu u nedogled. Ima i drugih turnira po svetu.

Posted

izgleda da taj lik iz hotela uopste nije dobio virus od igraca nego od neke britanske porodice koja je u karantinu u hotelu. ladno hotel nije rezervisan samo za sportiste. imali su citavih 10 meseci da rezervisu jedan hotel samo za tenisere

Posted

Ovo je prilika da kojekavi likovi pišu po tviteru:

spacer.png

Posted

Pa nije hotel samo za sportiste, to se znalo, ali pitanje sa kim je sve bio u kontaktu od njih.

Posted
2 hours ago, Arkadija said:

Mislim da je red da se svi, čim budu mogli, pokupe i odu iz Australije. Ovo postaje besmisleno.

Ovim tempom biće im dozvoljeno da konačno izađu iz hotelskog karantina tamo negde u aprilu. 

• Haha 2
Posted

ko drzi rekord uzastopnih nedelja u karantinu? da oborimo i to :fantom:

Posted

Ćuti, ali nije nemoguće... mada su svi u istom sosu ipak mislim da ovo nije trenutak za njegova "lutanja i egzibicije". Pa zajebi dubl, egzibiciju u Adelaidu, zajebi i taj kup smešni, imaš ga već! Ograniči kretanje i kontakte na minimum jer ako je ima najlakšeg načina da ga uskrate za GS evo (još jedne) prilike... a nije da nema ljudi koji o tome t®ajno maštaju. Sam sebe će izbaci sa turnira, again. Razumem da mu prija kad je sa svojima, posebno posle karantina i da crpi energiju ali pogledaj malo ispred sebe: šta(ne) radi Nadal, gde je Feđa...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Ludilo, zezanje...

Nastavlja se sutra/nocas Kup.
Filip umesto Dusana.
Posted

Kaže Mac da Đovak nema samopouzdanja, i da je najgori od svih u teškim momentima, i da zato lako gubi

Posted
2 minutes ago, renne said:

Kaže Mac da Đovak nema samopouzdanja, i da je najgori od svih u teškim momentima, i da zato lako gubi

mislim da je to kod djovaka crno-belo. i da ne zavisi od protivnika vec od pitaj boga cega, u datom momentu. 

mac kenja kao skoro uvek. wimby 2019 je klasican primer nekog ko sigurno nije najgori u teskim momentima

Posted

Ojj sto lupeta, pa toliko puta pokazao suprotno bas.

Posted

Kako to lako gubi, pa ubedljivo prvi godinama uglavnom, šta onda za druge da kaže. E svašta, samo da lupne nešto

Posted
2 hours ago, renne said:

LOL

los kokain

Posted

polufinale USO 2010 i 2011, cetvrtfinale RG 2012, finale AO 2012, W 2014, 2019 ovako samo iz glave nabacano