Ros Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 5 minutes ago, mlatko said: Znači u najgorem slučaju može da osujeti Noletov nalet na Rođin rekord i (samo) ih izjednači zbog te jedne nedelje na broju 1? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk moze da produzi federerovo "the most weeks" sa 8 marta na 15 mart
mlatko Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 moze da produzi federerovo "the most weeks" sa 8 marta na 15 martZar taj rekord nije "most consecutive weeks"?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted February 2, 2021 Author Posted February 2, 2021 I naravno Sapovalov je tek za da zagrebe, nije on jos uvek iz grupe onih mucitelja koji su u stanju da izvuku iz Novaka maksimum, da ga stave na prava iskusenja, ako je raspolozen, ali i da vidimo tacno na kom je nivou, mada je Kanadjanin servirao fnatasticno, plus je bio ekstremno agresivan, sto Novak bas i ne ljubi takvu igru protivnika. Otud i one greske onolike mladjanog.No, ocigledno da je ovaj nas i vise nego raspolozen i zeljan tenisa, sto se vidi i iz cinjenice da cim je seo na klupu posle meca, odmah rekao Viktoru i ekipi: Igram dubl. A prava iskusenja naravno tek predstoje i samo se nadam sto manjem rolerkosteru kod njega. Od toga najvise strepim, a fizicki je top (mada nije vrucina tamo), servis nocas perfektan, udarci se steluju u igranju, dakle sto vise meceva, pogotovu posle ovolike pauze. 2
Ros Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 37 minutes ago, mlatko said: Zar taj rekord nije "most consecutive weeks"? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk nije. taj ce rekord ostati federeru. kako je krenulo, to je jedini rekord koji ce mu ostati 1
W.F.C. Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 (edited) Ma to je vec 99 posto gotovo, nego moze da ako osvoji AO dosta ga udalji od sanse da stigne 20+ GS... @mlatko Edited February 2, 2021 by W.F.C. 1
mlatko Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 moram da obnovim gradivoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 (edited) Jeste li videli poen između D Minora i RBA (na 7:48)? Edited February 2, 2021 by Ras 1
mlatko Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Rusija čeka (odmorna, jer večeras igraju sa Japanom) u 1/2 tako da... prc! nadam se da nije šteta što Nole igra uopšte ali ko će mu zabrani? Viktor?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Sa Nemačkom za prolaz... b92 kaže pobednik ide na Španiju ali italijani koji su već prošli kažu da čekaju sad Nadala [emoji38] a on ne verujem ni da će izaći protiv Cicija večeras, preveliki je to rizik za njega... mislima je već u drugoj nedelji AOInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 28 minutes ago, mlatko said: Sa Nemačkom za prolaz... b92 kaže pobednik ide na Španiju ali italijani koji su već prošli kažu da čekaju sad Nadala a on ne verujem ni da će izaći protiv Cicija večeras, preveliki je to rizik za njega... mislima je već u drugoj nedelji AO Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk grupa A ide na grupu D nema B92 pojma
Ros Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 2 minutes ago, Jumanji said: Rafa ne igra ni protiv Grka. kanda nece niko ni protiv koga igrati. time bi saga o 8 martu i 311 nedelja vec bila ispricana.
Jumanji Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 Bogami teski amateri ispadose Kenguri, a onolika dreka.
Arkadija Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Mislim da je red da se svi, čim budu mogli, pokupe i odu iz Australije. Ovo postaje besmisleno.
Recommended Posts