Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, mlatko said:

Znači u najgorem slučaju može da osujeti Noletov nalet na Rođin rekord i (samo) ih izjednači zbog te jedne nedelje na broju 1?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

moze da produzi federerovo "the most weeks" sa 8 marta na 15 mart

Posted

moze da produzi federerovo "the most weeks" sa 8 marta na 15 mart
Zar taj rekord nije "most consecutive weeks"?

Posted

I naravno Sapovalov je tek za da zagrebe, nije on jos uvek iz grupe onih mucitelja koji su u stanju da izvuku iz Novaka maksimum, da ga stave na prava iskusenja, ako je raspolozen, ali i da vidimo tacno na kom je nivou, mada je Kanadjanin servirao fnatasticno, plus je bio ekstremno agresivan, sto Novak bas i ne ljubi takvu igru protivnika. Otud i one greske onolike mladjanog.

No, ocigledno da je ovaj nas i vise nego raspolozen i zeljan tenisa, sto se vidi i iz cinjenice da cim je seo na klupu posle meca, odmah rekao Viktoru i ekipi: Igram dubl.
A prava iskusenja naravno tek predstoje i samo se nadam sto manjem rolerkosteru kod njega. Od toga najvise strepim, a fizicki je top (mada nije vrucina tamo), servis nocas perfektan, udarci se steluju u igranju, dakle sto vise meceva, pogotovu posle ovolike pauze.

• +1 2
Posted
37 minutes ago, mlatko said:

Zar taj rekord nije "most consecutive weeks"?

nije. taj ce rekord ostati federeru. kako je krenulo, to je jedini rekord koji ce mu ostati :D

• +1 1
Posted (edited)

Ma to je vec 99 posto gotovo, nego moze da ako osvoji AO dosta ga udalji od sanse da stigne 20+ GS...

@mlatko

Edited by W.F.C.
  • +1 1
Posted

moram da obnovim gradivo

Posted (edited)

Jeste li videli poen između D Minora i RBA (na 7:48)?

Edited by Ras
  • +1 1
Posted

Rusija čeka (odmorna, jer večeras igraju sa Japanom) u 1/2 tako da... prc! nadam se da nije šteta što Nole igra uopšte ali ko će mu zabrani? Viktor?

Posted

Sa Nemačkom za prolaz... b92 kaže pobednik ide na Španiju ali italijani koji su već prošli kažu da čekaju sad Nadala [emoji38] a on ne verujem ni da će izaći protiv Cicija večeras, preveliki je to rizik za njega... mislima je već u drugoj nedelji AO

Posted
28 minutes ago, mlatko said:

Sa Nemačkom za prolaz... b92 kaže pobednik ide na Španiju ali italijani koji su već prošli kažu da čekaju sad Nadala emoji38.png a on ne verujem ni da će izaći protiv Cicija večeras, preveliki je to rizik za njega... mislima je već u drugoj nedelji AO

grupa A ide na grupu D

nema B92 pojma

Posted
2 minutes ago, Jumanji said:

Rafa ne igra ni protiv Grka.

kanda nece niko ni protiv koga igrati. time bi saga o 8 martu i 311 nedelja vec bila ispricana.

Posted

Bogami teski amateri ispadose Kenguri, a onolika dreka.

Posted

Mislim da je red da se svi, čim budu mogli, pokupe i odu iz Australije. Ovo postaje besmisleno.