May 23May 23 17 hours ago, W.F.C. said:S Norijem, ne pre pola 4 sutra.Ja ne gledam Au sto Stefan ima friz 19 hours ago, Arkadija said:Kako svaki put uzme trenera koji izgleda kao mrtvac? Nit energije, nit emocija, sedi onde kao kip, neverovatno.Meni lici da je Lendl sledeci 😂 Edited May 23May 23 by Serena
May 23May 23 Ok, igra je sve bolja, čak i kretanje. I dalje nisam optimista za RG, ali ako ovo dovede do visokog sjaja, Vimbldon mora biti glavni cilj.
May 23May 23 mazga je Nori. nema jeftinih poena. idealan za brusenje forme. steta sto ovo nije finale .... sutra servis praeganjanje sa Hubijem
May 23May 23 Kakav je komentator?Ovo za sada mi deluje kao (auto)cenzura, ali samo sam par minuta pohvatao.
May 23May 23 24 minutes ago, Milošica said:Kakav je komentator?Ovo za sada mi deluje kao (auto)cenzura, ali samo sam par minuta pohvatao.Komentator je težak smarač, kao i svaki koga sam čula na Areni.
May 23May 23 Amanovic, Bosnjakovic, Vemic А Б В poredjani po azbucnom redu Jos jedan mec i pada ukleta stotka.Hubi valjda zna kako prodju oni koji prekidaju Novakove nizove a i sindikalni kolega mu je ne bi trebalo da zapinje sutra.
May 23May 23 ma to ok, ali je posle zaređao četiri uspešna u nizu edit: mislio sam da me kvotuješ zbog drop šota Edited May 23May 23 by mire
May 24May 24 19 hours ago, Serena said:...a i sindikalni kolega mu je ne bi trebalo da zapinje sutra.Novaku su se u značajnim mečevima u život najviše useravali baš prijatelji... samo kažem.