Yesterday at 14:451 day 17 hours ago, W.F.C. said:S Norijem, ne pre pola 4 sutra.Ja ne gledam Au sto Stefan ima friz 19 hours ago, Arkadija said:Kako svaki put uzme trenera koji izgleda kao mrtvac? Nit energije, nit emocija, sedi onde kao kip, neverovatno.Meni lici da je Lendl sledeci 😂 Edited 23 hours ago23 hr by Serena
23 hours ago23 hr Ok, igra je sve bolja, čak i kretanje. I dalje nisam optimista za RG, ali ako ovo dovede do visokog sjaja, Vimbldon mora biti glavni cilj.
23 hours ago23 hr mazga je Nori. nema jeftinih poena. idealan za brusenje forme. steta sto ovo nije finale .... sutra servis praeganjanje sa Hubijem
23 hours ago23 hr i u smrdljivoj ženevi arlauču protiv novaka kao da im je o životu, na kurac ih nabijem
22 hours ago22 hr Kakav je komentator?Ovo za sada mi deluje kao (auto)cenzura, ali samo sam par minuta pohvatao.
22 hours ago22 hr 20 minutes ago, Serena said:Jebali ga vise drop sotovi ne znam kako je ovo pročitao
22 hours ago22 hr 24 minutes ago, Milošica said:Kakav je komentator?Ovo za sada mi deluje kao (auto)cenzura, ali samo sam par minuta pohvatao.Komentator je težak smarač, kao i svaki koga sam čula na Areni.
22 hours ago22 hr Amanovic, Bosnjakovic, Vemic А Б В poredjani po azbucnom redu Jos jedan mec i pada ukleta stotka.Hubi valjda zna kako prodju oni koji prekidaju Novakove nizove a i sindikalni kolega mu je ne bi trebalo da zapinje sutra.
21 hours ago21 hr ma to ok, ali je posle zaređao četiri uspešna u nizu edit: mislio sam da me kvotuješ zbog drop šota Edited 21 hours ago21 hr by mire
2 hours ago2 hr 19 hours ago, Serena said:...a i sindikalni kolega mu je ne bi trebalo da zapinje sutra.Novaku su se u značajnim mečevima u život najviše useravali baš prijatelji... samo kažem.