May 10May 10 On 9. 5. 2025. at 17:46, Serena said:Novak napada stotu u Zenevi Kako da ti kažem... ako je ovo priprema za stotu, onda... Danas na Košutnjakuvideo-ce2bfe125bf0da0c6962eb6fad0af9d7-V_224x126.mp4
May 21May 21 Po ovome što sada prikazuje, Novak ima snage, kondicije i koncentracije za 1 i 20 minuta. Već sada jedva diše, a igra protiv Fučoviča, koji je 134. na atp listi i igra baš loše. Sledeći protivnik je Arnaldi od koga je izgubio pre 15 dana.
May 22May 22 ono sto je mene juce iznenadilo bese podatak da Fucovic, koji vazi za jednog od najspremnijih igraca na turu, ima preko 20 predaja u profi karijeri. brutalan je ovo sportNoks vrlo dobar, dubina forhend serva .... i forma bi trebalo da ide gore za centralni dio sezoneMost Quarter-Finals293 Connors 406 turnira (72%)261 Federer 367 turnira (71%)232 Nadal 312 turnira (74%)232 Djokovic 309 turnira (75%)
May 22May 22 Tacno ce opet da izgubi od najruznijeg Italijana Ima opasan servis i vrlo cesto ga hvata na pogresnoj nozi sto se stvarno retko desava da nekog ovoliko ne moze da skonta. Edited May 22May 22 by Serena
May 22May 22 Kako svaki put uzme trenera koji izgleda kao mrtvac? Nit energije, nit emocija, sedi onde kao kip, neverovatno.Inače, večeras igra mnogo bolje nego juče. Doduše, jednom je opasno proklizao i držao se za ono koleno 5 minuta, valjda mu nije ništa.Servira za meč.
May 22May 22 Au brate parla francuski pristojno...Jedna stvar mi nikad neće biti jasna - Zašto se kojmoj izvinjava publici što je razbio reket?Šta to i kome smeta? Neko se kao potrese kad vidi random act of violence? . Uuu moš misliti..
May 22May 22 14 minutes ago, Arkadija said:Doduše, jednom je opasno proklizao i držao se za ono koleno 5 minuta, valjda mu nije ništa.Tad sam demonstrativno skocila iz fotelje i otisla u kuhinju nesto da calabrcnem. Vratim se sad da pogledam treci set a njega nema.Sta se desilo zabaru? Zbunio se zbog Novakove povrede? Ne sumnjam da ce sad ta prica da krene.
May 22May 22 Just now, W.F.C. said:Opet nisam gledao, mozda da nastavim da ne gledam pa da osvoji...Mozda zajedno da ne gledamo