Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 8.3k
  • Views 440.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• Max Morlock
    Max Morlock

Kakav meč...   Pičkarao sudiju - check Pičkarao publiku - check Pičkarao svoj box - check Promašio smečeve - check Duvao u loptu - check Pijukom na nejač - check

Posted Images

Novak za sada odoleva uvek neugodnom Fučoviču.

Po ovome što sada prikazuje, Novak ima snage, kondicije i koncentracije za 1 i 20 minuta. Već sada jedva diše, a igra protiv Fučoviča, koji je 134. na atp listi i igra baš loše. Sledeći protivnik je Arnaldi od koga je izgubio pre 15 dana.

Puna kapa... ako dogura do druge nedelje RG super

Možda opet iznenadi, ne bi bilo prvi put.

ono sto je mene juce iznenadilo bese podatak da Fucovic, koji vazi za jednog od najspremnijih igraca na turu, ima preko 20 predaja u profi karijeri. brutalan je ovo sport

Noks vrlo dobar, dubina forhend serva .... i forma bi trebalo da ide gore za centralni dio sezone

Most Quarter-Finals

293 Connors   406 turnira (72%)

261 Federer    367 turnira (71%)

232 Nadal       312 turnira (74%)

232 Djokovic  309 turnira (75%)

Tacno ce opet da izgubi od najruznijeg Italijana rant

Ima opasan servis i vrlo cesto ga hvata na pogresnoj nozi sto se stvarno retko desava da nekog ovoliko ne moze da skonta.

Edited by Serena

Mracis u najboljoj tradiciji play by play topica. rolleyes

Kako svaki put uzme trenera koji izgleda kao mrtvac? Nit energije, nit emocija, sedi onde kao kip, neverovatno.

Inače, večeras igra mnogo bolje nego juče. Doduše, jednom je opasno proklizao i držao se za ono koleno 5 minuta, valjda mu nije ništa.

Servira za meč.

Au brate parla francuski pristojno...

Jedna stvar mi nikad neće biti jasna - Zašto se kojmoj izvinjava publici što je razbio reket?

Šta to i kome smeta? Neko se kao potrese kad vidi random act of violence? isuse. Uuu moš misliti..

Pustio ga je Meteo, ovo mu je bio samo pripremi turnir za RG violina

14 minutes ago, Arkadija said:

Doduše, jednom je opasno proklizao i držao se za ono koleno 5 minuta, valjda mu nije ništa.

Tad sam demonstrativno skocila iz fotelje i otisla u kuhinju nesto da calabrcnem. Vratim se sad da pogledam treci set a njega nema.

Sta se desilo zabaru? Zbunio se zbog Novakove povrede? Ne sumnjam da ce sad ta prica da krene.

Opet nisam gledao, mozda da nastavim da ne gledam pa da osvoji...

Just now, W.F.C. said:

Opet nisam gledao, mozda da nastavim da ne gledam pa da osvoji...

Mozda zajedno da ne gledamo lolol

S Norijem, ne pre pola 4 sutra.