vememah Posted August 20 Posted August 20 2 hours ago, Arkadija said: Ovo je sprdnja sa zdravim razumom.
Fakundo Sava Posted August 20 Posted August 20 4 hours ago, Serena said: Kako se svi lako operu, a Simoni su unistili karijeru dok nije dokazala slicnu stvar. Sari Erani su poverovali da joj je u torteline slucajno upala mamina pilula, Gaskeu da se ljubio sa droguranom devojkom itd. Mašu ne mogu da im oprostim 2 1
TS-CS Posted August 20 Posted August 20 otkupljena 250-ica od spanskog Hihona u novembarskom terminu ATP Belgrade indoorsssss https://www.politika.rs/scc/clanak/628254/Sport/Tenis/Beograd-u-novembru-domacin-teniskog-ATP-turnira 5 1
Fakundo Sava Posted August 21 Posted August 21 4 hours ago, bags said: Ako Yastremska dobije želju za dopingom ,nije problem tu sam Žrtvovaću se ,makar morao pre toga da se krljam sa Gaskeom 2
Tsai Posted August 21 Posted August 21 Sada je dosta sumnjivo to sto je propustio Olimpijske igre, jer je drugaciji i rigorozniji nacin testiranja na OI nego na ATP turnirima. U svakom slucaju, mrlja koju ce tesko obrisati u karijeri. Steta, bio mi je gotivan 4
Serena Posted August 21 Posted August 21 Da li ce novinari na kzs smeti da mu postavljaju pitanja u vezi ovoga Verovatno ne zbog mentalnog zdravlja sportiste 2
Serena Posted August 21 Posted August 21 Sta je sa @Rosom sutra zreb a tema jos nije otvorena. Novak sa Del Portom 2
Serena Posted August 21 Posted August 21 5 hours ago, Max Morlock said: Ima li neka slična za Yastremsku? Makar uz pretplatu? Dajana i mama joj 1 1 2
Midžeta Posted August 21 Posted August 21 9 minutes ago, Serena said: Nece niko sa Sarom na torteline Ocu ja, ona je moja midzet sis, ja bi isto onako servirala da sam uzela da igram tenis i sig bi se dopingovala 1 1
Serena Posted August 21 Posted August 21 Nadam se da nemate isti obim glave Paolini je cini mi se jos niza ali servira nornalno.
Recommended Posts