April 21, 20213 yr Najava je bila za mec, iskreno briga me ko ima prava za prenos. Nemam Arenu.Ne razumem zašto su onda najavljivali...?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 21, 20213 yr Author Fonini diskvalifikovan u Barseloni. Valjda verbalno zlostavljao [emoji849] linijskog.
April 21, 20213 yr 4 hours ago, mlatko said: Uplašio gospođu koja je sedela i gledala liniju, koji klovn. Ne dà se ljudski faktor... Nadal gubi od Ivaške 4:2 a Nole poveo 3:0 protiv Kwona, koji izgleda 10 godina stariji umesto 10 godina mlađi Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2 minutes ago, Jumanji said: Fonini diskvalifikovan u Barseloni. Valjda verbalno zlostavljao linijskig.
April 21, 20213 yr Šta je Fabio uradio? Jel uopšte nešto rekao sudiji? Zašto onda Žena -Majka-Kraljica nije doživotno suspendovana iz tenisa? Ona se sudiji unosila u lice i pretila joj.
April 21, 20213 yr Šta je Fabio uradio? Jel uopšte nešto rekao sudiji? Zašto onda Žena -Majka-Kraljica nije doživotno suspendovana iz tenisa? Ona se sudiji unosila u lice i pretila joj.Navodno je prsao kako kaže Jumanji zbog jedne sumnjive linije i nekoliko foot faula. Imao je već warning i nešto je baš gadno rekao u afektu. Tražio sam snimak ali nema, niko ni od žabara koji su gledali nije čuo (nešto naročito) ali su skoro svi sigurni da je zaslužio zbog svoje istorije svađi i dugog jezika. Neki kažu da je rekao "ovaj ku... od sudije mi je polomila ku... sa ovim foot faulom. De puta madre."Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk