Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Ruusuvuori se povukao sa turnira zbog problema sa laktom, šteta. Troicki opet nije imao sreće (da ga izvuče) [emoji38] kao ni u Dubaiju i Melburnu2 kad ga je izvukao.
@Jumanji sutra

• Replies 8.3k
  • Views 435.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• Max Morlock
    Max Morlock

Kakav meč...   Pičkarao sudiju - check Pičkarao publiku - check Pičkarao svoj box - check Promašio smečeve - check Duvao u loptu - check Pijukom na nejač - check

Posted Images

Kako Kecmanović ne ume da završi meć. pa to je strašno.

Raspada se Kecman u drugom, valjda će pobediti po inerciji...

Crni Kecmanoviću :isuse:

Pa kao da pobedi, kada on nema m..a

Konačno i to posle  3 meč lopte u TB.

italijanska renesansa, Đere bez ideje kako da se odupre. Slično kao sinoć Filip, namučio se protiv Travaglie dok se nije pronašao i smirio u trećem setu u kojem je pretrpeo i brejk.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

utegao đorđe serbia open, vrlo dobra organizacija

na zadovoljstvo javnih preduzeća, pošto nema publike jelte

Uplašio gospođu koja je sedela i gledala liniju, koji klovn. Ne dà se ljudski faktor...

Nadal gubi od Ivaške 4:2 a Nole poveo 3:0 protiv Kwona, koji izgleda 10 godina stariji umesto 10 godina mlađi

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Author

I sad umesto da gledam Novaka na drugom majmuni u glupstini [emoji55][emoji55]

Najbolji naš sportista u istoriji kosmosa igra meč na domaćem terenu, a jebeni RTS  ( koji je ceo dan najavljivao prenos) ne može da ovo prenosi, jer .....skupština  zaseda. 

edit: Jumaji brža.

Edited by Arkadija

• Author

Stoka rtsovska. Nema veze gledamo ga u Australiji i po ostalom belom svetu, a kod kuce, jbg 🤬

Cackoguz izgubio prvi set  😎

Edited by Jumanji

Ja piraterisem Novaka na lap topu, a povremeno bacim oko na gaceizvlakaca. Rekla bih da Nadal jos uvek nije u ubilackom modu koji mu je potreban za RG.

Ovaj nas ima laksi trening.

Edited by Arkadija

28 minutes ago, Arkadija said:

Najbolji naš sportista u istoriji kosmosa igra meč na domaćem terenu, a jebeni RTS  ( koji je ceo dan najavljivao prenos) ne može da ovo prenosi, jer .....skupština  zaseda. 

edit: Jumaji brža.

rts ni ne prenosi bilo šta sa serbia opena

prenose radi arena, a javni servis samo preuzima prenos

17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

rts ni ne prenosi bilo šta sa serbia opena

prenose radi arena, a javni servis samo preuzima prenos

Najava je bila za mec, iskreno briga me ko ima prava za prenos. Nemam Arenu.