Tsai Posted August 4 Share Posted August 4 Kako je doktorski odigrao mec u 37. godini jbt. 5 Link to comment
Mil@n Posted August 4 Share Posted August 4 Just now, Tsai said: Kako je doktorski odigrao mec u 37. godini jbt. Znaš kad pitaju druge da ti neko igra za život, koga bi uzeo i svi kažu - Đokovića? Baš zbog ovog... 2 Link to comment
Popular Post ducca Posted August 4 Popular Post Share Posted August 4 Jbg sad mu fali srebro na olimpijadi, here we go again u LA-u 1 1 16 Link to comment
Mil@n Posted August 4 Share Posted August 4 Koliko je on zaslužio ovo... Jebem ti, koliko mi je drago umreću od sreće... 7 Link to comment
Popular Post Arkadija Posted August 4 Popular Post Share Posted August 4 Prolete vreme od Pekinga 2008. do Pariza 2024. Ceo život. Jbt, suze same idu. 6 4 1 Link to comment
duda Posted August 4 Share Posted August 4 Just now, Sandradjer said: Pustila sam suzicu Ja ne mogu ni to. Potpuno sam se paralisala, haha 😂, ko da sam ja igrala. GOAT !!!!!!!! Božja pravda je zadovoljena. 1 1 Link to comment
Hele Posted August 4 Share Posted August 4 3 minutes ago, Mil@n said: Došao da perem kola, kupujem žetone stiže poruka pobedio Đoković, sedim u kolima plačem, ljudi trube u redu iza mene, sve je ok ljudi pobedio Đoković.... ❤️❤️❤️❤️❤️ Toliko ti znaci da si otisao da peres kola u sred meca 🤣🤣🤣 1 Link to comment
TS-CS Posted August 4 Share Posted August 4 placem jebote napokon mu se vratilo za sve one vavrinke medvedeve pecanja smeceve .... the undisputed goat game over 1 1 Link to comment
Tsai Posted August 4 Share Posted August 4 @omiljeni Jel se sad kvalifikuje ovim zlatom u top 1000 sportista ove decenije ? 1 8 Link to comment
duda Posted August 4 Share Posted August 4 Da li ide dodela ? Jbg, ne znam da li će ovi bodančerosi to pustiti. Link to comment
Recommended Posts