Ras Posted July 30 Posted July 30 11 minutes ago, Cash said: Ispade moja Marija Sakari ti je simpatija?
Cash Posted July 30 Posted July 30 29 minutes ago, Ras said: Sakari ti je simpatija? Naravno +Kasatkina 1
Serena Posted July 30 Posted July 30 (edited) @CashKasatkinu zaboravi ona ima curu. Edited July 30 by Serena
Cash Posted July 30 Posted July 30 31 minutes ago, Serena said: @CashKasatkinu zaboravi ona ima curu. Govorim o tenisu, dopada mi se kako igra.
Cash Posted July 30 Posted July 30 1 minute ago, Arkadija said: Novak sutra prvi na Šatrijeu. Znači negde oko 12,10 h Sutra rutinski nego brine me Cipi 1
W.F.C. Posted July 30 Posted July 30 Mari i Evans u cetvrtfinalu dubla, mozda bude OI medalja za kraj karijere
Sandradjer Posted July 31 Posted July 31 Jel se zna kad igra nas lepotan? Hrt prenos od 13:30, sad tako pise, ali da li ceo mec ili sta nemam pojma
Hele Posted July 31 Posted July 31 15 hours ago, Serena said: @CashKasatkinu zaboravi ona ima curu. Inace bi imao sanse 🤣
Serena Posted July 31 Posted July 31 Kako je sparno tamo Loptice teske kao od plastelina da su. Lepeze rade u publici, a svaba mokar kao da je iz mora izasao. Bice tesko...
Recommended Posts