Lancia Posted July 29 Posted July 29 Bravo Djole! Ne moze bez trilera protiv Rafe, opustis se malo i dzumbus, pogotovo na njegovoj zemlji. 8
Serena Posted July 29 Posted July 29 1 minute ago, Bogotac said: Kvalitetno vređanje publike posle zadnjeg poena Sta je uradio? Nisam videla.
x500 Posted July 29 Posted July 29 3 minutes ago, Serena said: Sta je uradio? Nisam videla. Pobedio 4
Popular Post Mil@n Posted July 29 Popular Post Posted July 29 (edited) Uh dobro je, bitnije je 31-29 nego Olimpijska medalja /ne baš tako veliku/ Šalu na stranu, jako mi je drago da se nisu poravnali u međusobnim duelima, to mi je uvek bio jedan od najbitnijih faktora kod goat trke, šta god bilo ko mislio. Druže, pobedio sam te više puta. ĆaoS. Edited July 29 by Mil@n 9 2 1
TS-CS Posted July 29 Posted July 29 ako se misli na ono sviranje violine na kraju mislim da je to posveceno cerkici na tribinama sad su dali hajlajtse. brejk za nadala je bas bio vrhunski poen, sasvim korektan smec novaka ovaj vrace, novak refleksno odigrava vrhunski stop volley ali sledi neumoljiv rafin forfend pasing. no na kraju ipak goat u dva, za konacnih 31:29
TS-CS Posted July 29 Posted July 29 zapravo jedino sto mogu da mu zamerim je onaj balon u razmeni kod 5-0 i 30:15* koji je rafa iskoristio za napad i izvukao se bez bagela od kog je bio udaljen dva poena .... no sta je tu je. idemo dalje 3
Šumejker-Levi 9 Posted July 29 Posted July 29 3 minutes ago, utilitarist said: 28 od 60 mečeva na šljaci. nek ostane ovako I onda neko njeka da je Fedal najveći rivalitet ikad. 5
W.F.C. Posted July 29 Posted July 29 Dobar mec i podsetili su na slavne dane. Ima Nole jos sta da kaze. 3
Tsai Posted July 29 Posted July 29 Dobro je da se zavrsilo u 2, trebace mu energije. Navijamo da Cicipas i Zverev, ili bar jedan od njih (pozeljnije Zverev) ispadnu rano
bags Posted July 29 Posted July 29 43 minutes ago, Lancia said: @bags kako je proslo na mountain bike¿ Napeto je... zaboravio i ja na Noleta kad sam video kakva je frka. 1
Recommended Posts