July 29, 2024Jul 29 Bravo Djole! Ne moze bez trilera protiv Rafe, opustis se malo i dzumbus, pogotovo na njegovoj zemlji.
July 29, 2024Jul 29 1 minute ago, Bogotac said: Kvalitetno vređanje publike posle zadnjeg poena Sta je uradio? Nisam videla.
July 29, 2024Jul 29 Popular Post Uh dobro je, bitnije je 31-29 nego Olimpijska medalja /ne baš tako veliku/ Šalu na stranu, jako mi je drago da se nisu poravnali u međusobnim duelima, to mi je uvek bio jedan od najbitnijih faktora kod goat trke, šta god bilo ko mislio. Druže, pobedio sam te više puta. ĆaoS. Edited July 29, 2024Jul 29 by Mil@n
July 29, 2024Jul 29 ako se misli na ono sviranje violine na kraju mislim da je to posveceno cerkici na tribinama sad su dali hajlajtse. brejk za nadala je bas bio vrhunski poen, sasvim korektan smec novaka ovaj vrace, novak refleksno odigrava vrhunski stop volley ali sledi neumoljiv rafin forfend pasing. no na kraju ipak goat u dva, za konacnih 31:29
July 29, 2024Jul 29 zapravo jedino sto mogu da mu zamerim je onaj balon u razmeni kod 5-0 i 30:15* koji je rafa iskoristio za napad i izvukao se bez bagela od kog je bio udaljen dva poena .... no sta je tu je. idemo dalje
July 29, 2024Jul 29 3 minutes ago, utilitarist said: 28 od 60 mečeva na šljaci. nek ostane ovako I onda neko njeka da je Fedal najveći rivalitet ikad.
July 29, 2024Jul 29 Dobro je da se zavrsilo u 2, trebace mu energije. Navijamo da Cicipas i Zverev, ili bar jedan od njih (pozeljnije Zverev) ispadnu rano
July 29, 2024Jul 29 43 minutes ago, Lancia said: @bags kako je proslo na mountain bike¿ Napeto je... zaboravio i ja na Noleta kad sam video kakva je frka.