duda Posted July 29 Posted July 29 Just now, Tsai said: Otera ga u penziju jbt I to je potpuno u redu, ima neke božanske pravde u tome.
duda Posted July 29 Posted July 29 13 minutes ago, Lancia said: Bravo, macane. Sumnjiv si mi . Za koga ti navijaš ? 1
Jeremija Posted July 29 Posted July 29 Uz sve poštovanje za bogatu karijeru, ali ovo Nadalovo je pravi primer da ponekad treba biti dostojanstven i znati kada prekinuti. 1
SNARC Posted July 29 Posted July 29 1 minute ago, Jeremija said: Uz sve poštovanje za bogatu karijeru, ali ovo Nadalovo je pravi primer da ponekad treba biti dostojanstven i znati kada prekinuti. Moj ujak ima obicaj da kaze "Jel cemo da pijemo kao ljudi ili kao svinje ?" Svinja zna kad je dosta...covek malo teze. 1
kralj Posted July 29 Posted July 29 Meni je ovaj meč jedan od najvećih dokaza o veličini Đokovićeve karijere. Jesu Rafu i povrede lešile, ali Novak bi ga ovakvog i sa 45 godina dobio.
Kreator Posted July 29 Posted July 29 Sa 4 - 0 na 4 - 3. Baš bezveze. Propustio Novak priliku da ga razbije. Sad neka se bori za drugi set.
Recommended Posts