W.F.C. Posted July 29 Posted July 29 (edited) Eurosport 3 bez komentatora, kao da sam tamo Au sta mu radi Edited July 29 by W.F.C.
SNARC Posted July 29 Posted July 29 Ovde je toliko prakticnog sadizma sebi dozvolio da mi je skoro neprijatno da gledam. Spoiler Lazem, boli me bas qrac,neka ga jebe. Ovo je vrlo verovatno da poslednji put igraju takmicarski mec i zavrsava ga sa vise nego jasnom porukom.
W.F.C. Posted July 29 Posted July 29 1 minute ago, SNARC said: Ovde je toliko prakticnog sadizma sebi dozvolio da mi je skoro neprijatno da gledam. Hide contents Lazem, boli me bas qrac,neka ga jebe. Ovo je vrlo verovatno da poslednji put igraju takmicarski mec i zavrsava ga sa vise nego jasnom porukom. Upravo to
shimpu Posted July 29 Posted July 29 Kako prolaze godine, Nadal mi je sve simpaticniji. Recimo kao fudbalska i kosarkaska reprezentacija
bags Posted July 29 Posted July 29 Koliko god Rafa deluje raspadnuto. Novak igra klinicki precizno i motivisano sto nije nimalo lose. Na bilo kakav veci trzaj Rafe publika bi se povampirila. 1
SNARC Posted July 29 Posted July 29 Tko bi gori, sad je doli... Koliko je Rafa dominirao na ovom Satrijeu..i sta je docekao. Ja bih mamu mrtvu onome ko me je nagovorio da dodjem i igram.
Lancia Posted July 29 Posted July 29 3 minutes ago, Serena said: Ovom usporenom Nadalu bi mozda vise odgovarao vecernji termin. Jedino bi mu odgovaralo da ne igra protiv Novaka. 2
TS-CS Posted July 29 Posted July 29 ako nista, ima respect sto mu je izasao na crtu a ne dao walkover kako se suskalo ovih dana 8
Recommended Posts