Ras Posted July 29 Posted July 29 Odlični ste svi za sad! Nastavite ovako, molim vas, bez opuštanja i preteranih oscilacija.
TS-CS Posted July 29 Posted July 29 mislim da ga je imao jednom u monte-karlu na 5-0 pa se ovaj izmigoljio i bilo 6-2 da vidimo sad 1
Lo Zingaro Posted July 29 Posted July 29 Meni malo zao videti Nadala ovako nemocnog. Cak i izvlacenje gaca iz bulje mu nije na istom nivou iz prajm perioda. 1 2
bags Posted July 29 Posted July 29 Izgleda da se Novaku nisu svidela Nadalova interpretacija broja GS.
Lancia Posted July 29 Posted July 29 Just now, Lo Zingaro said: Meni malo zao videti Nadala ovako nemocnog. Cak i izvlacenje gaca iz bulje mu nije na istom nivou iz prajm perioda. bezi bre. 3 2
Tsai Posted July 29 Posted July 29 Bolji je za dve klase. Samo mirno. Nadal povremeno bljesne iz forhenda ali senka onog nekadasnjeg. 2
Kreator Posted July 29 Posted July 29 Tako je Nole, samo bez milosti. Seti se kako te je jednom žestoko razbio na RG. Vrati mu za sve u Parizu pred njegovom publikom. Idemo u drugi set sada, istom snagom.
Lancia Posted July 29 Posted July 29 1 minute ago, Tsai said: Bolji je za dve klase. Samo mirno. Nadal povremeno bljesne iz forhenda ali senka onog nekadasnjeg. Ne volim te kad si optimista.
Tsai Posted July 29 Posted July 29 Svidja mi se kako je reagovao kad je Nadal uzeo svoj prvi gem. Pojacao je intenzitet udaraca i krenuo agresivnije. Nema i ne sme da bude nikakvog popustanja
Serena Posted July 29 Posted July 29 Igina protivnica je na 5 0 uzela prvi gem,u drugom setu na 2 0. Postoje li suncana sociva? Cudno mi je da mu ne smeta sunce prilikom servisa.
TS-CS Posted July 29 Posted July 29 6-1 svi srecni, svi zadovoljni 2 engleske tetkice sa british eurosporta od pocetka samo drobe o rafi i kako mec odmice polako ih hvata anksioznost ... sorry but no thanks, prebacam na nase 1 1
Recommended Posts