Ras Posted July 25 Posted July 25 Susret Alkaraza i Đokovića u Parizu: Đoković se pozdravlja još malo ko Putin, koristi samo jednu ruku! I mislim da to nije po prvi put. 1
Serena Posted July 25 Posted July 25 Rafa mozda odustaje od OI? https://www.essentiallysports.com/atp-tennis-olympic-news-tennis-rumor-rafael-nadal-injury-news-spreads-like-wildfire-moments-after-drawing-novak-djokovic-at-olympics/
Arkadija Posted July 25 Posted July 25 Lajović još uvek igra u Umagu, a igra i na OI? Nemam očekivanja od njega ni na jednom od tih turnira, ali mislila sam da su učesnici OI u tenisu već svi tamo.
Sandradjer Posted July 26 Posted July 26 6 hours ago, Lancia said: Ko ne bi poludeo od ovih zrikavaca Sad znam sta mi je
Serena Posted July 26 Posted July 26 11 hours ago, Arkadija said: Lajović još uvek igra u Umagu, a igra i na OI? Da se ne brinemo, Muzeti mu sinoc spakovao kofere i svezi djevrek da ne ogladni do Pariza. 4
Serena Posted July 26 Posted July 26 Sutra u 12 na Satrijeu program otvara Iga protiv Begu, slede Novak i Ebden, a uvece od 7 Nadal&Alkaraz protiv Argentinaca.
TS-CS Posted July 26 Posted July 26 15 hours ago, Ras said: Krajinović u Veroni: koje razmazeno deriste ... umislio valjda da je djokovic ili mekenro jedini nas igrac, uz neuroticnu danilovic, za kog mi je postalo totalno svejedno jel dobio il izgubio, a to nije lako doseci
VoodooDerina Posted July 27 Posted July 27 Ima li neko dobar sajt sa potocima? (Izvinjavam se ako nije dozvoljeno postavljati)
Ras Posted July 27 Posted July 27 1 hour ago, Tsai said: jesmo spremni da ispratimo kljakavog u penziju? Ne. 1 hour ago, Serena said: Nakon sto uzme zlato Ne, ni tad. I da sačekamo da vidimo šta Lacoste ima da kaže, jer mu ove godine ističe ugovor. 2
Recommended Posts