Ras Posted July 25, 2024 Posted July 25, 2024 Susret Alkaraza i Đokovića u Parizu: Đoković se pozdravlja još malo ko Putin, koristi samo jednu ruku! I mislim da to nije po prvi put. 1
Serena Posted July 25, 2024 Posted July 25, 2024 Rafa mozda odustaje od OI? https://www.essentiallysports.com/atp-tennis-olympic-news-tennis-rumor-rafael-nadal-injury-news-spreads-like-wildfire-moments-after-drawing-novak-djokovic-at-olympics/
Arkadija Posted July 25, 2024 Posted July 25, 2024 Lajović još uvek igra u Umagu, a igra i na OI? Nemam očekivanja od njega ni na jednom od tih turnira, ali mislila sam da su učesnici OI u tenisu već svi tamo.
Sandradjer Posted July 26, 2024 Posted July 26, 2024 6 hours ago, Lancia said: Ko ne bi poludeo od ovih zrikavaca Sad znam sta mi je
Serena Posted July 26, 2024 Posted July 26, 2024 11 hours ago, Arkadija said: Lajović još uvek igra u Umagu, a igra i na OI? Da se ne brinemo, Muzeti mu sinoc spakovao kofere i svezi djevrek da ne ogladni do Pariza. 4
Serena Posted July 26, 2024 Posted July 26, 2024 Sutra u 12 na Satrijeu program otvara Iga protiv Begu, slede Novak i Ebden, a uvece od 7 Nadal&Alkaraz protiv Argentinaca.
TS-CS Posted July 26, 2024 Posted July 26, 2024 15 hours ago, Ras said: Krajinović u Veroni: koje razmazeno deriste ... umislio valjda da je djokovic ili mekenro jedini nas igrac, uz neuroticnu danilovic, za kog mi je postalo totalno svejedno jel dobio il izgubio, a to nije lako doseci
Serena Posted July 26, 2024 Posted July 26, 2024 Metereolozi kazu sutra kisa u Parizu. Prolazi prvo kolo
VoodooDerina Posted July 27, 2024 Posted July 27, 2024 Ima li neko dobar sajt sa potocima? (Izvinjavam se ako nije dozvoljeno postavljati)
Ras Posted July 27, 2024 Posted July 27, 2024 1 hour ago, Tsai said: jesmo spremni da ispratimo kljakavog u penziju? Ne. 1 hour ago, Serena said: Nakon sto uzme zlato Ne, ni tad. I da sačekamo da vidimo šta Lacoste ima da kaže, jer mu ove godine ističe ugovor. 2
Recommended Posts