Serena Posted July 25 Posted July 25 Osam od 22 titule je uzeo na sljaci, pre 2 godine da nije uganuo nogu dobio bi Nadala na Satrijeu. 2021 izgubio SF od Cicija 2022 predao SF Nadalu 2023 izgubio SF od Ruda 2024 izgubio F od Alkaraza Na sljaci se nije sretao sa Novakom do sad.
Serena Posted July 25 Posted July 25 36 minutes ago, Milošica said: Moguće zbog izuzetno jakog zemljanog Bika u natalu, kog uostalom i Rafa. Novakov bik? Pase travu na W ili pliva u Australiji 1
Milošica Posted July 25 Posted July 25 Just now, Serena said: Novakov bik? Pase travu na W ili pliva u Australiji Mislio sam na Zvekija al ima i Nolo Veneru. Elem, lomi se meč između Olge i Mire Andreeve. SK1.
Ras Posted July 25 Posted July 25 (edited) 16 minutes ago, Serena said: Osam od 22 titule je uzeo na sljaci, pre 2 godine da nije uganuo nogu dobio bi Nadala na Satrijeu. 2021 izgubio SF od Cicija 2022 predao SF Nadalu 2023 izgubio SF od Ruda 2024 izgubio F od Alkaraza Na sljaci se nije sretao sa Novakom do sad. Zverev je, još onda dok je obećavao, a ne ovo sada u Eri Zvereva, dobio Novaka u finalu Rima. Edit. Novak Djokovic VS Alexander Zverev | Head 2 Head | H2H | ATP Tour | Tennis 2017. prvi njihov zvanični susret. Edited July 25 by Ras 1
Filozof manijak Posted July 25 Posted July 25 moja optimistična prognoza Spoiler Njolo gubi od Nadala u drugom kolu 1 1
Ras Posted July 25 Posted July 25 18 minutes ago, Filozof manijak said: moja optimistična prognoza Reveal hidden contents Njolo gubi od Nadala u drugom kolu Mislim da je ovo najcrnji mogući scenario Nasekirao si Serenu, sad si ugasio! 2
Serena Posted July 25 Posted July 25 (edited) 19 minutes ago, Ras said: Mislim da je ovo najcrnji mogući scenario Moze jos crnji, gubi u prvom kolu od Australijanca sa kojim se nije sastajao do sad, 740 igraca sveta (doduse treci je na listi dubl igraca) 39 minutes ago, Ras said: 2017. prvi njihov zvanični susret. Zverev, Rim i skoro cela 2017. izbrisana iz secanja. Edited July 25 by Serena
TS-CS Posted July 25 Posted July 25 doslovno sve sto sam prizeljkivao je zavrsilo na donjoj polovini, od libanca na startu, do de minora i medoua u zavrsnici ... ali sta je tu je ocekivanom pobedom nad ebdenom ce otkaciti fedexa sa kojim deli rekord po broju dobijenih meceva na OI u singlu (13 trenutno) i ujedno postati jedini teniser sa olimpijskim pobedama na sve tri vrste podloge. tu mu se moze pridruziti Nisikori ako dobije Drejpera u 1.kolu
Ras Posted July 25 Posted July 25 (edited) 4 hours ago, Serena said: Zverev, Rim i skoro cela 2017. izbrisana iz secanja. Zanimljiv je turnir bio. Novak je u SF demontirao Tima, koji je dan pre toga dobio Rafu u QF. Finale je Novak odigrao kao da mu je prvo u životu, na stranu što je Zverev bio dobar. Spoiler Edit. Nisam ništa ružno mislio o Šarapovoj i Novaku, osvrnuo sam se na to da su pre neki dan snimljeni u društvu u šetnji Kotorom. Edited July 25 by Ras 1
Recommended Posts