Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

katastrofa zreb. sve sto zna da igra na sljaci ode kod Novaka

Nadal Fils Cicipas Zverev

jbg

Pakao od zreba bukvalno

Daj boze kise bar da krov zatvore :rolleyes:

Sunce, kacket, vetar, prasina sociva... 

Ja to gledam ovako - na Vimbldonu je imao lak žreb, i na kraju nije bio dovoljno "naoštren" za finale, ako ih prodje, ovakvi protivnici mogu da pomognu da se odlično uigra.

Nadal

Fils

Cicipas

Zverev

Alkaraz

:lolol:

Najgori moguci zreb bukvalno 

1 minute ago, Tsai said:

Nadal

Fils

Cicipas

Zverev

Alkaraz

:lolol:

Najgori moguci zreb bukvalno 

plotak pitik

Od Nadala i Zvereva je vec gubio na OI, vreme je za osvetu. Cicija ce Badosa da mu resi, a Alkaraz je prelako dobio dva W, nece valja zapinjati ko sivonja. Medalja u dublu sa Nadalom je ono na cega treba da se fokusira ove godine :rolleyes:

Sve osim Alkarasa je plitak potok, Nadal je daleko od Nadala, Filsa je tukao i Medjedovic na zemlji, Cipi je koznagdevecduzevreme, Zverev na zemlji ne bi smeo da bude ravnopravan protivnik.   

12 minutes ago, Lancia said:

Sve osim Alkarasa je plitak potok, Nadal je daleko od Nadala, Filsa je tukao i Medjedovic na zemlji, Cipi je koznagdevecduzevreme, Zverev na zemlji ne bi smeo da bude ravnopravan protivnik.   

Zverev ima 3 polufinala i finale RG ove godine na poslednja 4. Osvojio i Rim ove godine. Dosad je bio ravnopravan sa svima pa i sa Alcarazom u finalu, Novak je bolji verovatno, ali Novak isto nije uzeo titulu ove godine, ovaj ga je i pobedio na bas tim OI koje on zeli. Bas je nepredvidivo prognozirati nesto. Rafa moze ispasti u prvom kolu cak, prosle nedelje se mucio protiv ovih iz top 50, ali protiv njega na Chatrieu-u ja se bih kladio protiv nikad, proveo po zivota na tom terenu.

Zverev je najveca koska do finala naravno. Mada opet ko zna koliko iznenadjenja ce se dogoditi.

Samo da kazem da je oficijalni sajt za olimpijske igre tesko govno.

14 minutes ago, Grandilof said:

Zverev ima 3 polufinala i finale RG ove godine na poslednja 4. Osvojio i Rim ove godine. Dosad je bio ravnopravan sa svima pa i sa Alcarazom u finalu, Novak je bolji verovatno, ali Novak isto nije uzeo titulu ove godine, ovaj ga je i pobedio na bas tim OI koje on zeli. Bas je nepredvidivo prognozirati nesto. Rafa moze ispasti u prvom kolu cak, prosle nedelje se mucio protiv ovih iz top 50, ali protiv njega na Chatrieu-u ja se bih kladio protiv nikad, proveo po zivota na tom terenu.

Ne sporim, sve je tako ko sto kazes, samo i dalje mislim da na zemlji Zverev nema sta da trazi protiv Novaka. Mada opet, sta sam sve omanuo ove godine kao prognozu, bolje da se pokrijem usima :D

Na terenima RG na 2 dobijena Zverev ima i te kako sta da trazi protiv Novaka. 

Zverev na prvi pogled stvarno deluje kao neko u koga se čovek ne bi trebalo pouzdati na zemlji, a zapravo mu super leži.

Moguće zbog izuzetno jakog zemljanog Bika u natalu, kog uostalom i Rafa.

Edited by Milošica