VoodooDerina Posted July 24 Posted July 24 1 hour ago, TS-CS said: u Riju i Tokiju je cut bio iza 110. mesta na atp listi jer je pola igraca otkacilo ucesce. sad je slicno kao u Londonu i Pekingu (cut oko 80. atp) i nasupice oko 2/3 projektovanih takmicara, sto automatski znaci da je konkurencija jaca nego na prethodne 2 oi nazalost lista nosilaca je zakljucana po zavrsetku RG pa ce Novak biti 3rd seed. nemam neki osecaj da ce dobro proci ovde, stavise mislim da ce pre uzeti medalju u LA za 4 leta ... no ajde da vidimo Otkud to? Videh na više mesta da su objavili da je 2. nosilac. Men Jannik Sinner Novak Djokovic Carlos Alcaraz Alexander Zverev Daniil Medvedev Álex de Miñaur Casper Ruud Taylor Fritz Stefanos Tsitsipas Tommy Paul Ugo Humbert Holger Rune Lorenzo Musetti Sebastián Báez Félix Auger-Aliassime Arthur Fils https://www.si.com/onsi/serve/news/posts/paris-2024-summer-olympic-tennis-seeds-announced 1
TS-CS Posted July 24 Posted July 24 moguce da su umedjuvremenu tumbali seedovanje, nisam pomno pratio. ali sam siguran da je skoro bila neka objava kako je Novak 3. nosilac, a Rafa 8. po zasticenom renkingu. kakogod videcemo sutra, super ako ga stave drugog
Serena Posted July 24 Posted July 24 Ja sam negde procitala da bi se mogli sresti u prvom kolu Nadal i Novak, sto znaci da Nadal nije medju nosiocima.
Ras Posted July 24 Posted July 24 Šta mislite da se diskusija o Olimpijskom turniru u tenisu nastavi na pdfu Olimpijada?
werbatim Posted July 24 Posted July 24 4 hours ago, TS-CS said: moguce da su umedjuvremenu tumbali seedovanje, nisam pomno pratio. ali sam siguran da je skoro bila neka objava kako je Novak 3. nosilac, a Rafa 8. po zasticenom renkingu. kakogod videcemo sutra, super ako ga stave drugog Ne postoji nosilac po zasticenom renkingu - to nikad nije bilo. Nosioci se odredjuju po ATP listi na dan zreba. Jedino je za Wimb do skoro bilo drugacije - oni su imali svoju listu najboljih na travi.
Serena Posted July 24 Posted July 24 Jadna Ana, krece drvlje i kamenje po njoj Kako je Sata unistila Beretinijevu karijeru tako ce Ana Sinerovu Znaci Novak je prvi nosilac. Alkaraz u finalu, a Medo ili Zverev u polufinalu. Ako su pametni pustice ga ovo da uzme da ih ne bije maler 3
Tsai Posted July 24 Posted July 24 4 hours ago, Ras said: Šta mislite da se diskusija o Olimpijskom turniru u tenisu nastavi na pdfu Olimpijada? To je i meni palo na pamet ali onda ssm shvatio da svaki put kada otvorimo temu na OI on izduva. Mozda je bolje da pisemo ovde sve vreme protiv malera 1
Ras Posted July 24 Posted July 24 13 minutes ago, Tsai said: To je i meni palo na pamet ali onda ssm shvatio da svaki put kada otvorimo temu na OI on izduva. Mozda je bolje da pisemo ovde sve vreme protiv malera 1
Serena Posted July 24 Posted July 24 3 minutes ago, Ros said: sinner odustao od OI Culi smo vec Citas li ti sta? (znas vic? ) 2
Ros Posted July 24 Posted July 24 2 minutes ago, Serena said: Culi smo vec Citas li ti sta? (znas vic? ) sad mi izaslo na flashscore
Serena Posted July 24 Posted July 24 25 minutes ago, Tsai said: To je i meni palo na pamet ali onda ssm shvatio da svaki put kada otvorimo temu na OI on izduva. Mozda je bolje da pisemo ovde sve vreme protiv malera Slazem se sa tobom. Ja pisem ovde. Kad nece on necemo ni mu u "olimpijsko selo" 1
Ras Posted July 25 Posted July 25 On 23. 7. 2024. at 13:41, Serena said: Endi se na OI oprasta od tenisa Odustao je od takmičenja u singlu na OI, igraće samo dubl. 1
Recommended Posts