Jeremija Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 Što duže vreme prolazi, to sam više sklon mišljenju da se ipak Sampras najdostojanstvenije povukao. 1
Arkadija Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 Novak kao da je žurio da završi ovaj meč što pre, pa dase uputi u Pariz. Ne znam da li sam ikada videla da on servira dok publika još aplaudira. Bekend je u totalnom raspadu, kao da je zaboravio taj udarac.
Lancia Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 1 minute ago, Jeremija said: Što duže vreme prolazi, to sam više sklon mišljenju da se ipak Sampras najdostojanstvenije povukao. Ja bih ipak sacekao kraj godine. Kako god, nikad neizvesniji RG na putu.
Serena Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 Conga na dodeli trofeja u Luonu. Mpetshi stize do prve ATP titule pred domacom publikom Congin friz 1
Serena Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 Rud je danas odigrao dva meca u razmaku od 3 sata i oba dobio Sreca Novakova pa je izgubio u polufinalu 1
Sandradjer Posted May 26, 2024 Posted May 26, 2024 9 hours ago, Serena said: Conga na dodeli trofeja u Luonu. Mpetshi stize do prve ATP titule pred domacom publikom Congin friz Ostavio me jedan francuz na pravdi boga. Bas se lozio na Congu
Arkadija Posted June 10, 2024 Posted June 10, 2024 Hamad Međedović prošao u drugo kolo Štutgarta. Posel izgubljenog prvog seta, koji je bio navikavanje na travu, usledili su servisi koji skoro ni jedan nije bio ispod 205 km/h. Hamad ima baš dobro kretanje na travi, silovit servis, još kad bi popravio bekend i povremeno nerezonsko udaranje loptice iz sve snage, pa promaši teren za metar. Sledeći protivnik Bublik. 1
Arkadija Posted June 10, 2024 Posted June 10, 2024 8 minutes ago, Serena said: A jel pljuvao po travi Njet 1
Arkadija Posted June 17, 2024 Posted June 17, 2024 Miloš Raonić je upravo odservirao 47 as sevisa na meču sa Kameronom Norijem. Time je oborio rekord Ive Karloviča iz 2015.g. koji je imao 45 as servisa. Radi se, naravno, o meču koji se igra na maksimalno 3 seta. 1
Serena Posted June 17, 2024 Posted June 17, 2024 (edited) U prvom kolu W Raonica na Hurkaca Edited June 17, 2024 by Serena 1
TS-CS Posted June 18, 2024 Posted June 18, 2024 (edited) fin rekord. da je svoju igru bazirao na izlascima na mrezu i kracim poenima misljenja sam da bi izbegao silne povrede tokom karijere i ozbiljno ugrozio dzonova i ivina serverska postignuca. ovako, ostao je na osnovnoj sto mu je donelo no.3 i finale vimbldona, tako da nema za cim da zali iako razoran, zbog visocijeg izbacaja novak mu je super citao servis, bolje nego npr. fedexov, kirgosov ili medvjedevljev koji nize bacaju Edited June 18, 2024 by TS-CS
Recommended Posts