Max Morlock Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 7 minutes ago, Milošica said: naši super guraju u Banja Luci. Jel Dodik slobodan do finala? 1 5
Milošica Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 https://www.story.rs/celebrity-news/flash-news/222750/bio-sam-na-ivici-zivota-i-smrti-damir-dzumhur-imao-tesku-operaciju A i nevezano za to, već godinama je u padu. 1
Zli Gli Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Ja se ukljucio sad na strim da ispratim kraj meca Dzumhura i Gaskea i imam sta videti i cuti, gaske nakon propustene brejk lopte za 5;4 naslonjen na reket onako dolazi do daha a neki majstor iz publike se cuje kako vice umoran je, ne zuri sad Posle kamera kadrira Dzumhura kojem je takodje dusa u nosu 3
Zli Gli Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Dobio Damir, svaka cast. Gaske dosao da uzme neki dinar, totalno je van forme i stigle ga godine, nema kondicije, u tajbrejku je vracao udarce prosecnom WTA jacinom a zadnji poen nije ni probao da stigne. Veliki majstor ali vreme je za povlacenje.
FPLS Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Kecmanovic se bogami lepo namucio protiv klinca iz Jordana, u jednom trenutku uopste nije izgledalo prijatno, na iskustvo se provukao u dva seta. Shelbayh je svakako ime koje bi kladionicari valjalo da zapamte - sva tri meca je dobio kao debeli autsajder, a bice toga jos. Prvi put sam cuo za decka danas, imao je neke nadalovske poteze. Ostace zapisano da je prvi ATP mec dobio u Banja Luci
Cane Vukic Prebranac Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Стигао је Семир у Бањалуку, вечерас држао предавање у хотелу Босна о јонизацији или чему већ
Mil@n Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Jurca kroz krivine naše uže domovine I po piramidama u visokom.
BWA Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Pio vino i presjecao rakijom. Ali ima vremena do 15. Doći će sebi. Valjda.
mlatko Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Meni bi sunčeva pravda bila da Molčan dobije Noleta u finalu. Vajda dođe da uveliča i na kraju ga Semir išamara jer preglasno tapše.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Jurca kroz krivine naše uže domovine I po piramidama u visokom.Kroz krivine naše uže domovine jurca,Dok ne uđe u piramidu igra s polaSent from my phone using their app
Jeremija Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Kakvo samoubistvo (iz zasede) Djerea, naši igrači (sem Noleta) nemaju potreban mentalitet, pa to ti je... 2
Recommended Posts