Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Decko uzima set, a na tribinama tajac, ni jedan aplauz,bas neprijatno. 

• Replies 8.3k
  • Views 441.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Par komentara od onog sto sam uspeo da vidim dok mi je srce preskakalo kao Havijer Sotomajor na repeat-u.   Da mi je neko rekao da je Novak u stanju da izvuce ovakav tenis iz sebe u 37. godi

• Max Morlock
    Max Morlock

Kakav meč...   Pičkarao sudiju - check Pičkarao publiku - check Pičkarao svoj box - check Promašio smečeve - check Duvao u loptu - check Pijukom na nejač - check

Posted Images

Vrlo dobar mali, uopste ne gresi, a ume i bombu da odapne. Nije bas toliko nizak, ali podseca me na Svarcmana, bice odlican sljakas.

Nolo kljakav, nervozan i neprecizan, zasluzen ishod prvog seta.

Luka ima neverovatnu anticipaciju (za mene je Aga kraljica anticipacije), cita Novakovu igru kao da su odigrali bezbroj meceva do sad. 

Namestanje na udarac sitnim koracima, brzo i precizno. 

Snagu udarca generise kao i Novak uvrtanjem celog grudnog kosa. 

Riterni duboki i precizni.

Bice opasan ne samo na sljaci. 

Kad Novak krene sa ovim DS dodje mi u zemlju da propadnem od blama :isuse: 

Luka poludeo, Novak nasao bas protiv njega da proigra :lolol:

Nadali se svi mecu Novak-Stan, a dobili jos bolji spektakl. 

Luki duplu dnevnicu da isplate, i mec sa Vavom je bio odlican 👍

image.thumb.png.40445a5a66a16e593f8724291f753728.png

Nadal propusta i Madrid, nakon Monte Karla i Barselone. To nikad nije uradio u karijeri

Pogresio sam temu jbg 

:lolol:

Nisi

Ako propusti RG pada negde izmedju 60. i 70. mesta :blink:

Nema šanse da propusti RG, to praktično znači da završava sezonu.

Jedino ako mu je ideja da povlačenjem sa RG urekne Djovaka pošto će potonjem u tom slučaju svi unapred da upišu 23-ći GS a on će naravno da izgubi finale ili polufinale.

On 20. 4. 2023. at 11:29, Redoran said:

Jedino ako mu je ideja da povlačenjem sa RG urekne Djovaka pošto će potonjem u tom slučaju svi unapred da upišu 23-ći GS a on će naravno da izgubi finale ili polufinale.

Tako će i biti :D

On 20. 4. 2023. at 11:31, Midgeta said:

Kakvi ste baksuzi jbt

U međuvremenu, naši super guraju u Banja Luci. Duci pobedio, Kecman uzeo prvi set, a drago mi je da Džumhur ima brejk prednosti protiv Gaskea(kog takođe gotivim). Velika bi to pobeda bila za Džumhura s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi.

Reveal hidden contents

Edited by Milošica

On 20. 4. 2023. at 11:34, Milošica said:

U međuvremenu, naši super guraju u Banja Luci. Duci pobedio, Kecman uzeo prvi set, a drago mi je da Džumhur ima brejk prednosti protiv Gaskea(kog takođe gotivim). Velika bi to pobeda bila za Džumhura s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi.

Reveal hidden contents

Da, da, svima ide fino za sad.

Sta je sa Dzumhurom?

Reveal hidden contents