Serena Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 Decko uzima set, a na tribinama tajac, ni jedan aplauz,bas neprijatno. 4
FPLS Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 Vrlo dobar mali, uopste ne gresi, a ume i bombu da odapne. Nije bas toliko nizak, ali podseca me na Svarcmana, bice odlican sljakas. Nolo kljakav, nervozan i neprecizan, zasluzen ishod prvog seta. 2
Serena Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 Luka ima neverovatnu anticipaciju (za mene je Aga kraljica anticipacije), cita Novakovu igru kao da su odigrali bezbroj meceva do sad. Namestanje na udarac sitnim koracima, brzo i precizno. Snagu udarca generise kao i Novak uvrtanjem celog grudnog kosa. Riterni duboki i precizni. Bice opasan ne samo na sljaci. 1
Serena Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 Kad Novak krene sa ovim DS dodje mi u zemlju da propadnem od blama 1
Serena Posted April 19, 2023 Posted April 19, 2023 Luka poludeo, Novak nasao bas protiv njega da proigra Nadali se svi mecu Novak-Stan, a dobili jos bolji spektakl. Luki duplu dnevnicu da isplate, i mec sa Vavom je bio odlican 👍
Tsai Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Nadal propusta i Madrid, nakon Monte Karla i Barselone. To nikad nije uradio u karijeri 1
Redoran Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Nema šanse da propusti RG, to praktično znači da završava sezonu. Jedino ako mu je ideja da povlačenjem sa RG urekne Djovaka pošto će potonjem u tom slučaju svi unapred da upišu 23-ći GS a on će naravno da izgubi finale ili polufinale.
Milošica Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Just now, Redoran said: Jedino ako mu je ideja da povlačenjem sa RG urekne Djovaka pošto će potonjem u tom slučaju svi unapred da upišu 23-ći GS a on će naravno da izgubi finale ili polufinale. Tako će i biti
Milošica Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 (edited) 3 minutes ago, Midgeta said: Kakvi ste baksuzi jbt U međuvremenu, naši super guraju u Banja Luci. Duci pobedio, Kecman uzeo prvi set, a drago mi je da Džumhur ima brejk prednosti protiv Gaskea(kog takođe gotivim). Velika bi to pobeda bila za Džumhura s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi. Spoiler Šta li je Redoran u horoskopu... Edited April 20, 2023 by Milošica 1
Midžeta Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 1 minute ago, Milošica said: U međuvremenu, naši super guraju u Banja Luci. Duci pobedio, Kecman uzeo prvi set, a drago mi je da Džumhur ima brejk prednosti protiv Gaskea(kog takođe gotivim). Velika bi to pobeda bila za Džumhura s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi. Hide contents Šta li je Redoran u horoskopu... Da, da, svima ide fino za sad. Sta je sa Dzumhurom? Spoiler Ja mislim da je neki zemljani znak Reodoran, ima mi taj nas vajb 1
Recommended Posts