April 17, 20232 yr Krajinovicu mrsko da zivi, a ne da jos i potrci Lajovic ima bekend skoro kao Vavrinka, a odevna kombinacija mu je kao da se obukao iz kutije sa zaboravljenim stvarima. Hladno je tamo i pada kisa... Nista od meca Vava Djokovic. Edited April 17, 20232 yr by Serena
April 17, 20232 yr 1 hour ago, Serena said: Krajinovicu mrsko da zivi, a ne da jos i potrci Lajovic ima bekend skoro kao Vavrinka, a odevna kombinacija mu je kao da se obukao iz kutije sa zaboravljenim stvarima. Hladno je tamo i pada kisa... Nista od meca Vava Djokovic. Sto?¿
April 17, 20232 yr 24 minutes ago, Lancia said: Sto?¿ Izgubio je Vavrinka danas, od nekog anonimnog lika.
April 17, 20232 yr Jako se lose kretao u trecem setu, cini mi se da se ubucio, a i nekako otromboljio ima grudi kao zensko, pa jos neku ljubicastu majcu obukao bas je bio negledljiv.
April 17, 20232 yr 5 hours ago, Jeremija said: Bruka koliko ima publike, vidjao sam više kad sam nekad davno igrao juniorske... Vidjeces u polufinalu. I kurta i murta i Mile i Draško.
April 17, 20232 yr 23 minutes ago, BWA said: Vidjeces u polufinalu. I kurta i murta i Mile i Draško. s tim što je Draško bio i danas, pravda za Draška
April 18, 20232 yr Ja mislim da Miile ne moze izdrzati da gleda ceo teniski mec, previse mrdanja glave levo desno, nije navikao na takve napore
April 18, 20232 yr Nena sanse ni 10min da gleda, pa on jedva i usne pomera dok prica. Jedino da mu stave neku kancelarijsku stolicu na okretanje
April 18, 20232 yr Mali Princ od Monaka stigao u Banja Luku Quote Volim uslove u Banjaluci, jer je hladno i spora je podloga što mi odgovara. Daću sve od sebe da dođem što dalje na turniru. Iznenađen sam da me ovdje poznaje više ljudi nego u Monte Karlu, rekao je u svom prvom zvaničnom obraćanju za javnost branilac titule na ovogodišnjem Srpska openu i drugi nosilac Andrej Rubljov iz Rusije.
April 18, 20232 yr U Banja Luci zbog kise nekoliko meceva R1 se igra sutra. Metereolozi kazu da se kisa ispadala i da je od sutra vise nece biti do kraja turnira. Raspored za sutra.