Serena Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 (edited) Krajinovicu mrsko da zivi, a ne da jos i potrci Lajovic ima bekend skoro kao Vavrinka, a odevna kombinacija mu je kao da se obukao iz kutije sa zaboravljenim stvarima. Hladno je tamo i pada kisa... Nista od meca Vava Djokovic. Edited April 17, 2023 by Serena
Lancia Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 1 hour ago, Serena said: Krajinovicu mrsko da zivi, a ne da jos i potrci Lajovic ima bekend skoro kao Vavrinka, a odevna kombinacija mu je kao da se obukao iz kutije sa zaboravljenim stvarima. Hladno je tamo i pada kisa... Nista od meca Vava Djokovic. Sto?¿
Arkadija Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 24 minutes ago, Lancia said: Sto?¿ Izgubio je Vavrinka danas, od nekog anonimnog lika. 1
Serena Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 Jako se lose kretao u trecem setu, cini mi se da se ubucio, a i nekako otromboljio ima grudi kao zensko, pa jos neku ljubicastu majcu obukao bas je bio negledljiv.
BWA Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 5 hours ago, Jeremija said: Bruka koliko ima publike, vidjao sam više kad sam nekad davno igrao juniorske... Vidjeces u polufinalu. I kurta i murta i Mile i Draško. 3
duda Posted April 17, 2023 Posted April 17, 2023 23 minutes ago, BWA said: Vidjeces u polufinalu. I kurta i murta i Mile i Draško. s tim što je Draško bio i danas, pravda za Draška 2
Serena Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 Drasko je mladji jos nema problem sa sedenjem na hladnom 1
Ros Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 ima li neka loža u banjoj luci da dodik raspremi nekog janjca dok gleda? 1
Zli Gli Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 Ja mislim da Miile ne moze izdrzati da gleda ceo teniski mec, previse mrdanja glave levo desno, nije navikao na takve napore 5
Serena Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 Nena sanse ni 10min da gleda, pa on jedva i usne pomera dok prica. Jedino da mu stave neku kancelarijsku stolicu na okretanje
Jeremija Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 Bravo za Djere-a, Safiulin je sirov, ali često neugodan protvnik na ovom nivou. 2
Serena Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 Mali Princ od Monaka stigao u Banja Luku Quote Volim uslove u Banjaluci, jer je hladno i spora je podloga što mi odgovara. Daću sve od sebe da dođem što dalje na turniru. Iznenađen sam da me ovdje poznaje više ljudi nego u Monte Karlu, rekao je u svom prvom zvaničnom obraćanju za javnost branilac titule na ovogodišnjem Srpska openu i drugi nosilac Andrej Rubljov iz Rusije. 1
Serena Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 U Banja Luci zbog kise nekoliko meceva R1 se igra sutra. Metereolozi kazu da se kisa ispadala i da je od sutra vise nece biti do kraja turnira. Raspored za sutra.
Recommended Posts