lostfanforever Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Bogte ova podloga u Charlestonu grebe oci, tacno da oslepis Negledljiva siva, kao onaj nesretni Laver kup, samo jos gora nijansa i to sa 3D strukturom sljake!
Zli Gli Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Zelena sljaka, godinama se vec igra na tome na par turnira u Americi valjda, idioti jebeni. Inace, Svitolina se vratila posle porodjaja i dobila prvi set u tb protiv uvek augodne Putinceve ali je crkla ocigledno i sad se lagano raspada, realno je da izgubi lagano ili preda.
Serena Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Meni nije losa ta maslinasto zelena sljaka, ali mi je plava Madridska bila uzasna. Ova izgleda prirodno ali ona je morala biti farbana. Imala sam utisak da igraju na mlevenoj plastici. Svitolina protiv Putinceve 😵 kad bi mogle obe da izgube
Zizou Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Tim porodio drugu pobedu ove sezone protiv zemljaka Ofnera u Eštorilu. U drugom kolu ide na Šeltona koji je danas odigrao prvi meč na šljaci na ATP turu. Valjalo bi mu da veže dve pobede a jedino što mu ide u prilog je neiskustvo omladinca na šljaci. 2
Zli Gli Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 Mrka kapa od njega sve i da osvoji Estoril, a nece jer ima par solidnih sljakera tu. Ne moze on vise biti faktor u vrhu, bas steta.
Zizou Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 (edited) Šteta, odličan tenis je igrao, pogotovo na šljaci, a ta povreda mu je baš uništila karijeru na vrhuncu. Krajem godine puni 30, tako da ima još malo vremena da pokuša, ali male su šanse s obzirom da godinu dana od povratka tumara ovako bez značajnijeg rezultata. Edited April 4, 2023 by Zizou 1
Zizou Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 Kecmanović je prošao u drugo kolo Eštorila. Danas igra protiv Austrijanca Rodionova. 1
mlatko Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 Kecmanović je prošao u drugo kolo Eštorila. Danas igra protiv Austrijanca Rodionova.Pobedi, sutra protiv Hurkača (ili Mirallesa)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Zli Gli Posted April 6, 2023 Posted April 6, 2023 Ova Pegula bolje da trosi tatine ili cije vec pare (ne znam sta joj bese onaj milijarder Pegula) umesto sto igra tenis. Vodila 7:5 4:0 protiv uvek augodne Begu i onda izgubila 10 gemova u nizu, za sad, i evo 0:4 u trecem
Zli Gli Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Kako peglaju Kecmanovic i Zapata Miraljes, svaka cast obojici
Arkadija Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Kecmanović počistio Čekinata za finale Eštorila. 2
Arthur Kirkland Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 5 minutes ago, Arkadija said: Kecmanović počistio Čekinata za finale Eštorila. Poznajuci njegov hejt prema sljaci, pomalo neocekivano je dogurao dotle Mada mu se malo otvorio zreb usput, ali zaista fin rezultat
Recommended Posts