iDemo Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 6 hours ago, Tsai said: mentoli, imali su bukvalno 10 meseci da promisle sve opcije A iz dana u dan vidish/vidimo da nekima nije ni citav zivot dovoljan 'da promisle'...
Moracikus Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Ja morao da otkazem ljetovanje i bacim $5k u smece jer se na 3 sata voznje od hotela pojavio 1 slucaj korone. Hiljade gradjana Melburna ne moze da se vrati kuci iz Brizbejna i Sidnija zbog par slucajeva tamo. A onda dovode hiljade ljudi sirom svijeta i dozvoljavaju im 5 sati da se setkaju po nekom mjehuru dje naravno rade neki nasi sugradjani. E pa vidite sad kako se osjeca obican gradjanin Melburna
Moracikus Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 8 hours ago, Tsai said: mentoli, imali su bukvalno 10 meseci da promisle sve opcije Molim te ne pricaj u mnozini. Svi znamo da je u pitanju jedna osoba inace omiljeni politicar nekih forumasa na PP. Nikome normalnom nije na pamet padao tenis i ako je i bila opcija da ae odrzi onda je trebalo biti kao i za sve ostale. 14 dana u hotelskoj sobi pa dva negativna testa i igraj druskane. Ali izgleda da su mu priprijetili uzeti slam i onda je nas diktator odlucio smisliti ovu glupost sa 5 sati izlaska iz sobe.
iDemo Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 4 hours ago, Moracikus said: E pa vidite sad kako se osjeca obican gradjanin Melburna Ovamo kao "obican gradjanin Melburna" a tamo 1
Ros Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 da li je doslo vreme da se otvara topik za aopen?
Arkadija Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 1 minute ago, Ros said: da li je doslo vreme da se otvara topik za aopen? Ja sve nekako mislim da to neće da se održi.
Ros Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 4 minutes ago, Arkadija said: Ja sve nekako mislim da to neće da se održi. ma hoce. sad kad su dovukli igrace, i pustili karte u prodaju nema nazad.
Arkadija Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 I karte u prodaju? Biće publike? Eto, talasa u Australiji.
Ros Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 23 minutes ago, Arkadija said: I karte u prodaju? Biće publike? Eto, talasa u Australiji. 50% mesta ce biti dozvoljeno. ako danima nemaju zarazenih, onda zasto da ne? NFL se normalno igra sa publikom, ali takodje sa manjim kapacitetom
theanswer Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Ma gledao sam košarku neku danas, nabijeni svi jedan do drugog
Tsai Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 7 hours ago, Moracikus said: Molim te ne pricaj u mnozini. Svi znamo da je u pitanju jedna osoba inace omiljeni politicar nekih forumasa na PP. Nikome normalnom nije na pamet padao tenis i ako je i bila opcija da ae odrzi onda je trebalo biti kao i za sve ostale. 14 dana u hotelskoj sobi pa dva negativna testa i igraj druskane. Ali izgleda da su mu priprijetili uzeti slam i onda je nas diktator odlucio smisliti ovu glupost sa 5 sati izlaska iz sobe. I otkazivanje je legitimna opcija, samo kazem, imali su najduze vrrmena od svih da razmisle i razmotre kako su se ostali sportski dogadjaji odvijali ili otkazivali. Bukvalno su imali vremena da naprave mehur u kome ce igraci i osoblje provesti mesec i po dana, odvojeni od sveta. Ne verujem da mu je iko pripretio, toliko stvari bilo otkazano, i bice.. Vise mi deluje kao nesposobnost/nezainteresovanost
Jumanji Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 I zato, sta ce snalazi se kako ko ume : ))
Jozef K. Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 A što ih ne testiraju i makar puste posle sedam dana.
Ros Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 21 minutes ago, Jozef K. said: A što ih ne testiraju i makar puste posle sedam dana. to je onaj negativac, covidovic, preko PTPA vec zatrazio 2
goofs Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Sve zahteve su mu odbili kakvo rasulo od organizacije On 17.1.2021. at 6:00, Moracikus said: 14 dana u hotelskoj sobi pa dva negativna testa i igraj druskane. 14 dana u sobi je pogubno za profesionalnog sportistu, kondicija, tehnika, forma, sve ode u tri lepe, moralo je ovo bolje da se osmisli.
Recommended Posts