January 17, 20214 yr 6 hours ago, Tsai said: mentoli, imali su bukvalno 10 meseci da promisle sve opcije A iz dana u dan vidish/vidimo da nekima nije ni citav zivot dovoljan 'da promisle'...
January 17, 20214 yr Ja morao da otkazem ljetovanje i bacim $5k u smece jer se na 3 sata voznje od hotela pojavio 1 slucaj korone. Hiljade gradjana Melburna ne moze da se vrati kuci iz Brizbejna i Sidnija zbog par slucajeva tamo. A onda dovode hiljade ljudi sirom svijeta i dozvoljavaju im 5 sati da se setkaju po nekom mjehuru dje naravno rade neki nasi sugradjani. E pa vidite sad kako se osjeca obican gradjanin Melburna
January 17, 20214 yr 8 hours ago, Tsai said: mentoli, imali su bukvalno 10 meseci da promisle sve opcije Molim te ne pricaj u mnozini. Svi znamo da je u pitanju jedna osoba inace omiljeni politicar nekih forumasa na PP. Nikome normalnom nije na pamet padao tenis i ako je i bila opcija da ae odrzi onda je trebalo biti kao i za sve ostale. 14 dana u hotelskoj sobi pa dva negativna testa i igraj druskane. Ali izgleda da su mu priprijetili uzeti slam i onda je nas diktator odlucio smisliti ovu glupost sa 5 sati izlaska iz sobe.
January 17, 20214 yr 4 hours ago, Moracikus said: E pa vidite sad kako se osjeca obican gradjanin Melburna Ovamo kao "obican gradjanin Melburna" a tamo
January 17, 20214 yr 1 minute ago, Ros said: da li je doslo vreme da se otvara topik za aopen? Ja sve nekako mislim da to neće da se održi.
January 17, 20214 yr 4 minutes ago, Arkadija said: Ja sve nekako mislim da to neće da se održi. ma hoce. sad kad su dovukli igrace, i pustili karte u prodaju nema nazad.
January 17, 20214 yr 23 minutes ago, Arkadija said: I karte u prodaju? Biće publike? Eto, talasa u Australiji. 50% mesta ce biti dozvoljeno. ako danima nemaju zarazenih, onda zasto da ne? NFL se normalno igra sa publikom, ali takodje sa manjim kapacitetom
January 17, 20214 yr 7 hours ago, Moracikus said: Molim te ne pricaj u mnozini. Svi znamo da je u pitanju jedna osoba inace omiljeni politicar nekih forumasa na PP. Nikome normalnom nije na pamet padao tenis i ako je i bila opcija da ae odrzi onda je trebalo biti kao i za sve ostale. 14 dana u hotelskoj sobi pa dva negativna testa i igraj druskane. Ali izgleda da su mu priprijetili uzeti slam i onda je nas diktator odlucio smisliti ovu glupost sa 5 sati izlaska iz sobe. I otkazivanje je legitimna opcija, samo kazem, imali su najduze vrrmena od svih da razmisle i razmotre kako su se ostali sportski dogadjaji odvijali ili otkazivali. Bukvalno su imali vremena da naprave mehur u kome ce igraci i osoblje provesti mesec i po dana, odvojeni od sveta. Ne verujem da mu je iko pripretio, toliko stvari bilo otkazano, i bice.. Vise mi deluje kao nesposobnost/nezainteresovanost
January 17, 20214 yr 21 minutes ago, Jozef K. said: A što ih ne testiraju i makar puste posle sedam dana. to je onaj negativac, covidovic, preko PTPA vec zatrazio
January 18, 20214 yr Sve zahteve su mu odbili kakvo rasulo od organizacije On 17.1.2021. at 6:00, Moracikus said: 14 dana u hotelskoj sobi pa dva negativna testa i igraj druskane. 14 dana u sobi je pogubno za profesionalnog sportistu, kondicija, tehnika, forma, sve ode u tri lepe, moralo je ovo bolje da se osmisli.