Midžeta Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Ja ne mogu da mrzim Medicu, nekad me nevira, ali najcesce mi je koma 2
Milošica Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 3 minutes ago, Midgeta said: Ja ne mogu da mrzim Medicu, nekad me nevira, ali najcesce mi je koma Batica najveći. Kako igra šta je ovo. 1
Ras Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Zaslužio je Međed pobedu, mada mislim da je Novak planirao da od njega nikada više (nakon USO) ne izgubi. 1
Serena Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Rusko finale u Dubaiju. Novak je bio nervozan jer ga Medo uvukao u svoj vir snaznih i beskrajnih razmena udaraca koje je najcesce gubio. Rus je jedini igrac na turu u ciju glavu Novak ne uspeva da ude. Deluje neverovatno ali kao da je mentalno jaci od Novaka, veoma inteligentan igrac. Njihovi mecevi izgledaju kao partije brzopoteznog saha. 1
Lancia Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Djoletu Meda ide na onu stvar, zato se i muci s njim. 2
Grandilof Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 7 minutes ago, Serena said: Rusko finale u Dubaiju. Novak je bio nervozan jer ga Medo uvukao u svoj vir snaznih i beskrajnih razmena udaraca koje je najcesce gubio. Rus je jedini igrac na turu u ciju glavu Novak ne uspeva da ude. Deluje neverovatno ali kao da je mentalno jaci od Novaka, veoma inteligentan igrac. Njihovi mecevi izgledaju kao partije brzopoteznog saha. Zato ga je Rafa dvaput unazadio po godinu dana u dva finala GS-ova.
Serena Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 A i Medi Djole Foliraju se obojica da su prijatelji, a ustvari se ne mogu gledati, Medo malo vise Novaka Dugo sam razmisljala na koga mi lici Meda, na kosarkasa Kalinica ali i na onog glumca koji je u seriji "Sva ta ravnica" ubijao Jagodice, ne secam se njegovog imena. 3
Recommended Posts