Serena Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 Zver! Sta reci? Kakvu posluhu porati onima koji cuju a ne vide 1
Serena Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 (edited) Ovaj Hurkac meni deluje malo razvodnjeno, da ne kazem mlitavo a kad hoda strah me da ce zapeti za svoju nogu. Isto kao Raonic i on ima ogromno stopalo i nekako mu vrhovi idu ka unutra. Jednom prilikom je pricao o tome kako u trenutku udarca uvek zazmuri, sto je sasvim nelogicno. Pokusao je to da ispravi ali mu nije poslo za rukom. Edited March 2, 2023 by Serena
Serena Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 E sad navijamo za Medu da ga jos jednom Novak izlupeta za ono sprdanje sa povredom 1
Lancia Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 Meni malo postaje smor Medino beskrajno samaranje loptice sa osnovne linije - nadam se da ce Borna da ga izbaci.
TS-CS Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 nasi za sad fino guraju u vetrovitom Santijagu. Lajovic spasio mec loptu protiv Cerinduola mladjeg za novo cetvrtfinale, a uskoro bi trebalo da mu se pridruzi i Djere koji igra sa anonimnim italijanskim kvalifikantom
Serena Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 (edited) Spoiler Quote Matteo Berrettini: "I'm happy because I arrive fresh to the most important part of the tournament" Maneken juce izjavio da je srecan jer je odmoran stigao u zavrsnu fazu turnira (predao mu Molcan u prvom kolu), danas izasao na megdan sa Runeom i predao mu mec nakon pola sata igre, a pri rezultatu 60 10 za Danca, osvojivsi svega 7 poena i napravivsi isto toliko neiznudjenih gresaka Jos uvek se ne zna razlog predaje, verovatno povreda... Sujete valjda Prepao se covek da ce kuci morati biciklom . Spoiler Jao setih se jednog vica u vezi bicikla Na ko ga šiša, bitno je da je on bio lep Ubio ga Danac dobrim servisom i riternom. Edited March 3, 2023 by Serena 1 1
mlatko Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 [mention=13469]Serena[/mention]Čime ti se to Beretini zamerio? Možda se Sereni zamerila Melisa Sata :wink: Inače se priča da je sa organizatorima nekako namestio žreb bratu i sad odjednom predao dan posle njegovog ispadanja. Izgleda da je dolazio samo na porodični izlet... ali to mu je pravoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Serena Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 (edited) 4 hours ago, Ras said: @SerenaČime ti se to Beretini zamerio? Nerviraju me lepi, a glupi muskarce Italijani su jedno vreme takav hajp pravili oko njega kao da je buduci Fed. A covek osim sto ima super servis i forhend, i to kad mu se dobro nabaci, nema vise nista! Ritern, bekend i kretanje kao u rekreativca. Plan igre kakav god da smisli pada u vodu kad protivnik krene da ga urnise na bekend. Gledajuci ovaj snimak ja mislim da je on hteo u zemlju da propadne od stida jer ga je Rune razmontirao ko beba zvecku pa je morao da izmisli neku povredu i sto pre pobegne sa terena. Ubitennis je jednom prilikom, kad je Mateo postao Top 10 igrac, objavio clanak kako je eto on pored Rafe jedini cistokrvni zapadnjak medju njima. E tad je poceo bas bas da me nervira. 1 hour ago, mlatko said: Možda se Sereni zamerila Melisa Sata : Ajla mu je bila bolja riba al ga sutnula, smorila se sa njim. Edited March 3, 2023 by Serena 1 1
Serena Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Zverev propao skroz... Rubljov mu 3x oduzeo servis tokom prvog seta.
Midžeta Posted March 3, 2023 Posted March 3, 2023 Dobi Rubljov, porodi ga nekako, sestu mec loptu iskoristio
Recommended Posts