Max Morlock Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Standardno opraštanje od mozga u 2. setu...Sent 1
Lancia Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Runeu ko da je otac Rodik a majka Dolgopolov, mene cini nervoznim, kad ga gledam. 1
Gutterball Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Neverovatno da takav igrač nije uspeo da dovede smeč na bar pristojan nivo... 1
Max Morlock Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Iz nicega ga vrati u mec.Trebalo bi "će da mu pokloni" umesto "ga vrati u".Sent 1
duda Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 haha, tačno nervira sa ovim ds-ovima ko dolgopolov ovaj meč izgleda da će na kraju ispasti baš borba
mlatko Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Kako voli da trenira klince, pola plate da mu daju za ovakve mečeve. Nekako uvek visi u vazduhu taj njegov kapacitet povlačenja ručne na autoputu "kud puklo da puklo" jer mu se može. Pola od te polovine plate koju mu duguju treba da ide nama ... kud koji...Sad u trećem ćemo da ostarimo par meseci, ajd sasrećom (da peremo sudove/tepihe/fasade)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Max Morlock Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Tužan podatak je da _ni_jednu_ brejk loptu na turniru nije odbranio.Čim zagusti, ode glava u p.m.Sličan raspad u glavi se desio na Runeov servis kad je prodao 0:40Sent
mlatko Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 40:0 najopasniji rezultatajmo Rune, 3 asaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
mlatko Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Toetorazlazvaljda, jelte...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts