Midžeta Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 3 minutes ago, Max Morlock said: Dakle Novaku Sent 5 minutes ago, mlatko said: Fritz je upao, taman da otrabunja Rafu u prvom kolu pa da upadne i Rune Ako prvo uzne isti Pariz. Cici ako uzne prestiže Rafu na 2. mestu... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ma mogu i tvog favorita Žila da puste da smara u Torinu, samo ne Norija odrpanca
Arkadija Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Koliko linija je očistio u ovom TB-u. Još jednom u finalu Pariza,
Milošica Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 (edited) A sutra protiv naslednika Ragnara Lodbroka, Knuta Hamsuna i Erlinga Halanda. Imam osecaj da ce talentovani Norvezanin popustiti, iako bih licno voleo jos jedno zivciranje ovencano Novakovim trijumfom. Edited November 5, 2022 by Milošica
Lancia Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 1 minute ago, Tsai said: Kakav poen na 6:4 u tajbrejku. Zver Jesi jos uvek na 20%?¿ 1
Midžeta Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 12 minutes ago, Milošica said: A sutra protiv naslednika Ragnara Lodbroka, Knuta Hamsuna i Erlinga Halanda. Imam osecaj da ce talentovani Norvezanin popustiti, iako bih licno voleo jos jedno zivciranje ovencano Novakovim trijumfom. Nemoj zivota ti nerviranje da omatorimo pre vremena, dosta je bilo ovo danas 1
Ras Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 9 minutes ago, Midgeta said: Nemoj zivota ti nerviranje da omatorimo pre vremena, dosta je bilo ovo danas Za neke od nas već je kasno, čuvajte si vi mlađi! 1
Midžeta Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 2 minutes ago, Ras said: Za neke od nas već je kasno, čuvajte si vi mlađi! Na nama svet ostaje
Recommended Posts