Midžeta Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 11 minutes ago, Milošica said: Zasicenje, verovatno i fizicko i mentalno, naigrao se dobrog tenisa prethodnih nedelja. A bitan faktor je naravno i to sto Rune igra odlicno. Nije slucajno dobio i Alkaraza juce. Ma znam, nego meni bas drago sto ga je krenulo uslovno receno, bilo mi bas zao ono kad je gubio 8 finala, a super i igra i ovako mi je simpatican lik, pa sam navijala da i sad dodje do finala. Jeste, super igra Rune, i juce i danas je iskidao, mada je iritantan do bola. 2
Gutterball Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 http://livetv.sx/enx/eventinfo/89565756_novak_djokovic_stefanos_tsitsipas/
Arkadija Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Jbt, šta stiže Novak. Mislim da Cicipas ne veruje šta je sada sve vraćeno. 1
Midžeta Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Cicinjo mora pod hitno da se resi ćaleta kao trenera
Lancia Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Just now, Midgeta said: Cicinjo mora pod hitno da se resi ćaleta kao trenera Ne bih ja tu nista dirao, bar jos jedno tri godine. 2
Midžeta Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 1 minute ago, Lancia said: Ne bih ja tu nista dirao, bar jos jedno tri godine. Dobro da Ja to kazem onako generalno, pravim se pametna 1
Arkadija Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Sad kaže Višković da se Alkaraz povukao iz Torina, Povreda je ipak teža.
Lancia Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Ja da izadjem na teren protiv Novaka, publika bi odlepila za mnom 1 1
Lancia Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Zivnuo spanski studio, ja mislio otisli kucama. 1
Milošica Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Sta mislite, jesu li ovi zvizduci bili upuceni coveku u publici ili Novaku?
Midžeta Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 6 minutes ago, Milošica said: Sta mislite, jesu li ovi zvizduci bili upuceni coveku u publici ili Novaku? Coveku u publici 1
mlatko Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 Nadam se da nece upasti govnar Nori Fritz je upao, taman da otrabunja Rafu u prvom kolu pa da upadne i Rune Ako prvo uzne isti Pariz. Cici ako uzne prestiže Rafu na 2. mestu...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Recommended Posts