November 5, 20222 yr 11 minutes ago, Milošica said: Zasicenje, verovatno i fizicko i mentalno, naigrao se dobrog tenisa prethodnih nedelja. A bitan faktor je naravno i to sto Rune igra odlicno. Nije slucajno dobio i Alkaraza juce. Ma znam, nego meni bas drago sto ga je krenulo uslovno receno, bilo mi bas zao ono kad je gubio 8 finala, a super i igra i ovako mi je simpatican lik, pa sam navijala da i sad dodje do finala. Jeste, super igra Rune, i juce i danas je iskidao, mada je iritantan do bola.
November 5, 20222 yr Just now, Midgeta said: Cicinjo mora pod hitno da se resi ćaleta kao trenera Ne bih ja tu nista dirao, bar jos jedno tri godine.
November 5, 20222 yr 1 minute ago, Lancia said: Ne bih ja tu nista dirao, bar jos jedno tri godine. Dobro da Ja to kazem onako generalno, pravim se pametna
November 5, 20222 yr 6 minutes ago, Milošica said: Sta mislite, jesu li ovi zvizduci bili upuceni coveku u publici ili Novaku? Coveku u publici
November 5, 20222 yr Nadam se da nece upasti govnar Nori Fritz je upao, taman da otrabunja Rafu u prvom kolu pa da upadne i Rune Ako prvo uzne isti Pariz. Cici ako uzne prestiže Rafu na 2. mestu...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk