November 4, 20222 yr Lele, šta radi Novak, ubi u pojam Musetija. Prvo sam pomislila da mu drži master klas, ali ovo je brutalna demonstracija sile. Dečko ne zna šta da radi na terenu, gde da stane, čemu služi reket i tako...... Edited November 4, 20222 yr by Arkadija
November 4, 20222 yr I onda da nam ne bi bilo dosadno, neshvatljiv pad u igri Đovaka i Museti ničim izazvan pravi brejk.
November 4, 20222 yr Novak na 6:0 i 5:2 jebe sebi sve po spisku, najverovatnije zbog toga sto mu je stao prvi servis.
November 4, 20222 yr baš dođohda pitam šta je onako ispizdeo, nisam gledao nego samo uleteh na poslednji gem
November 4, 20222 yr Sta bi tek bilo da je Novaku ulazio prvi Slusam danas nekog strucnjaka Italijana, prica kako je Muzeti jako unapredio servis. Radio je puno na izbacaju loptice kako bi mu teze citali servu, na preciznosti i brzini drugog servisa. I onda, tako utreniran i naspanovan, stane pred najboljeg riternera na svetu i raspadnu mu se svi udarci Bilo mi ga zao na kraju prvog seta...
November 4, 20222 yr Ova Alkarazova predaja mi je malo bljak. Da bas nije mogao jos 3 poena da odigra a zadnja 3 servis gema dobio sa nulom. Novakov sledeci protivnik Cicipas. Reveal hidden contents
November 5, 20222 yr On 31. 10. 2022. at 21:47, mlatko said: Samo nek pr(i)caju, titulom u Parizu bi im najbolje zapušio govnjive usne Gubitnici. Ko ih jebe...
November 5, 20222 yr On 5. 11. 2022. at 14:49, Midgeta said: Nisam ocekivala da Felix ovako flopuje, taman se stabilizovao Zasicenje, verovatno i fizicko i mentalno, naigrao se dobrog tenisa prethodnih nedelja. A bitan faktor je naravno i to sto Rune igra odlicno. Nije slucajno dobio i Alkaraza juce.