Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

i dva brejka minusa u trećem setu ima Nadal, ali i bolji od Paula su umeli da čoukuju u ovakvim situacijama. pa da vidimo :)

Posted
Simon osvaja :fantom:

Sve neki Anglosaksonci, ima ih još 2 na putu do Alkatraza i finala

možda ima pik na njik?

Posted

Ahaha, evo opet pričaju da je izgleda Rafa povređen

Posted

Paul je svojom igrom zaslužio boljeg protivnika ali publika to ne ceni...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted (edited)

Prajsles slika Rafa na stolici, 4:1 za Pola, znoj lipti niz lice, platio bih 100 pezeta da znam o cemu je razmisljao.

Edited by Lancia
  • Wub 1
Posted

Anestezirano stopalo otkazalo poslusnost :wicked:

On bi mogao da se povuce iz Torina, ne bi mu bilo prvo put. 

I eto nama Frica (i one njegove plasticne Barbike) ponovo u igri za zavrsni. 

Posted
2 hours ago, Tsai said:

Ako Alcaraz uzme Pariz ima year end n1

Cenim da mu je broj 1 siguran i da odmah ispadne posle Rafe. Nadal je izgledao kao neko ko je dosao da pobedi u dva seta ako moze a ako ne moze onda cao, ne znam kako je zamislio da izgura ceo turnir. U Torinu opet dvorana i opet turnir koji nije uzeo nikad. Cim je on na KZS krenuo da filozofira o tome kako ne igra zbog renkinga i trofeja vec zbog "radosti igre" bilo je prilicno jasno da je u "igram reda radi" fazi sezone.

• +1 3
Posted

Nori nije u stanju Muteta da dobije, a covek bi na zavrsnom da igra :rolleyes: 

Nebeske sile se urotile protiv njega i Frica, ispadose obojica pre vremena :thumbsup:

Felix i Simon juce oduzili svoje meceve na CC pa je Nori 15min posle ponoci zapoceo svoj i zavrsio ga jutros u 3 :wacko: ovo bas nema smisla :thumbdown:

Posted
1 hour ago, Serena said:

Felix i Simon juce oduzili svoje meceve na CC pa je Nori 15min posle ponoci zapoceo svoj i zavrsio ga jutros u 3 :wacko: ovo bas nema smisla :thumbdown:

Neka u matičnoj organizaciji proba da izboksuje bolje uslove, a ima i drugih organizacija koje zastupaju interese profesionalnih igrača. 

Posted
4 hours ago, Serena said:

Nori nije u stanju Muteta da dobije, a covek bi na zavrsnom da igra :rolleyes: 

Nebeske sile se urotile protiv njega i Frica, ispadose obojica pre vremena :thumbsup:

Suza suzu stiže.

• +1 2
Posted

Dobro ovo, povredjen si, trofeji i rekordi te ne zanimaju, igras cisto iz ljubavi prema igri :fantom:

Posted

Rud izgleda ko da ga je poplava izbacila :blink: Muzeti dobija ovo. 

On mi je najgotivniji lik od svih Italijana. 

Posted
1 hour ago, W.F.C. said:

Dobro ovo, povredjen si, trofeji i rekordi te ne zanimaju, igras cisto iz ljubavi prema igri :fantom:

i zbog ljubavi prema igri uspricavas dnevno neke injekcije u stopala