Profesionalac Posted October 24, 2022 Posted October 24, 2022 Ajde sad, Torino, London sve je to isto, bitno da je Francuska 1 1
Serena Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 Đoković za Sportal "Idem u Pariz, spremam se za dva poslednja turnira u godini, masters u Parizu i Završni masters u Torinu. Dobro se osećam. Ova poslednja dva takmičenja, u Astani i Tel Avivu, i osvojene titule su mi podigle nivo samopouzdanja, kao i motivacije. To je nekako prirodno i normalno: kada pobeđuješ, onda želiš više i da igraš i da nastaviš taj niz, tako da se nadam da ću uspeti ovu sezonu da završim na najbolji mogući način jer je ova godina bila jako neobična, drugačija, dosta izazovna mentalno i emotivno za mene tako da mi je drago što se ponovo dobro osećam na terenu i zadovoljan sam svojom igrom" 1
Serena Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 I manijak je presreo na forumu Ucesnice zavrsnog Wta turnita Ovo Iga ima da pocisti za cas. Bas je propao zenski tenis... Darija Kasatkina Sakari ove godine izgubila 4 finala, 0 titula i igra zavrsni, a Ribakina osvojila W i zbog glupe odluke o ne racunanju bodova nema je medju prvih 8
Zli Gli Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 Poljakinja za klasu iznad svih, mozda bi Sabalenka bila ozbiljan takmac kad ne bi pravila na skoro svakom mecu po 328 duplih. Ovo ostalo sve prilicno tanko + presmesna Kasatkina.
Serena Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 Sabalenka je kao drvoseca, samo udri sto jace. Kad kola krenu nizbrdo nema pomoci. Plan B ne postoji. Podseca me malo na Petrovnu. 1
Zli Gli Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 Vecina njih nema ni plan A ali jeste sva nebazdarena, samo bi i pored toga prolazila dosta bolje cisto na snagu da ume cesce da ubaci bilo kakav drugi servis 2
mlatko Posted October 26, 2022 Posted October 26, 2022 Novak pružio neznatan otpor Ciciju Nejakom. Nisam optimista pred Pariz i TorinoInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1 3
Profesionalac Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 17 hours ago, mlatko said: Novak pružio neznatan otpor Ciciju Nejakom. Nisam optimista pred Pariz i Torino Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Još mu dali i divlju kartu ovi iz Beča i on tako
Time Crisis Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 19 hours ago, mlatko said: Novak pružio neznatan otpor Ciciju Nejakom. Nisam optimista pred Pariz i Torino Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Novak ne igra Torino
Filozof manijak Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 (edited) Novak & Novak Edited October 27, 2022 by Filozof manijak 1
Arkadija Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Bože, kakav raspad Kecmanovića protiv Felixa AA
Serena Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Kakvo ciscenje u Bazelu Nakon 51 min igre od Kecmana ostadose samo dugmici, 61 60! Kaze Felix da mu je ovo mozda najbolji mec u zivotu. On je konacno poceo da igra onako kako ume, probio je tu mentalnu blokadu koju je imao zbog 9 izgubljenih finala i evo ga sad uziva u igri. Lepo je gledati ga zadovoljnog i sigurnog u sebe. Servis ga je danas sluzio fenomenalno. Nakon jucerasnjeg ispadanja Frica i danasnjeg Rubljeva, Feliks je za korak blizi Torinu Tim je pre toga izgubio od Medvedeva, u prvih 6 gemova, do rezultata 3 3 igrao je super kao nekad, bio agresivniji od Mede, a onda krece raspad... U drugom setu je bio samo bleda slika nekadasnjeg US open osvajaca. Forhend ga je izdao skroz. 1
Recommended Posts