October 12, 20222 yr Uključim tenis, turnir u Firenci i ne verujem svojim očima. Barbikin Ken igra tenis, u ovoj inkarnaciji zove se J..J. Wolf, ima majicu bez rukava, minđuše, izfriziranu kosu i traku u istoj. Brižljivo izvajano, mišićavo telo i depilirane ruke.
October 13, 20222 yr Ispade sinoc Beretini, pred domacom publikom od Carbales Baene Zao mi bilo one decice u publici sto su do kasno cekali na njegov autogram.... ode on ko furija...
October 15, 20222 yr Medo postao tata Nismo ni znali da je Daša trudna, zato je nije bilo u boksu na turnirima.
October 15, 20222 yr Da, to se najavljivalo i ocekivalo, ali ovo sa Medom me bas iznenadilo da je cuvano u tajnosti sve do porodjaja.
October 15, 20222 yr happy GS je AO nadal, medvedev, djokovic, monfis... svima deca rodjena u oktobru
October 15, 20222 yr 44 minutes ago, Serena said: Da, to se najavljivalo i ocekivalo, ali ovo sa Medom me bas iznenadilo da je cuvano u tajnosti sve do porodjaja. Možda je zbog trudova i predao u Astani?
October 15, 20222 yr 47 minutes ago, Serena said: Da, to se najavljivalo i ocekivalo, ali ovo sa Medom me bas iznenadilo da je cuvano u tajnosti sve do porodjaja. Pa dobro da, samo sam dodala da se i ona porodila
October 16, 20222 yr On 15.10.2022. at 17:23, Ros said: happy GS je AO nadal, medvedev, djokovic, monfis... svima deca rodjena u oktobru Đoković skoro nikada ne ide u Australiju sa Jelenom.
October 20, 20222 yr Tim i Serundolo igraju wta meč u Antverpenu. Rezultat posle 2 seta je 6:1, 1:6. Ne zna se ko je lošiji.