Arkadija Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Alkaraz razbucao Zvereva u prvom setu. Što samo govori koliko je juče Novak bio dobar. 1
April Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Kako li se sad osećaju Tim, Zverev i Cicipas... ceo život čekaju da se matorci sklone i onda dođe Alkatraz da ih sve posere 1
Arkadija Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 (edited) 7 minutes ago, April said: Kako li se sad osećaju Tim, Zverev i Cicipas... ceo život čekaju da se matorci sklone i onda dođe Alkatraz da ih sve posere Na žalost to je surova istina. Oni su za nijansu bolji igrači od generacije pre , od Dimitrova, Raonića i sl., ali nisu Novak, Rafa, Rođa, pa ni Endiju nisu do kolena. Oni su samo odlični teniseri u senci Titana. A onda dođe ovaj klinac. Edited May 8, 2022 by Arkadija 3
Arkadija Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Šta radi sada Zverev Smečovao je prvo o teren sa svoje strane mreže, onda dupla servis greška i na kraju lagan smeč u mrežu.
Arkadija Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Ceo meč je trajao koliko jedan set juče. Sramotna igra Zvereva u svakom slučaju. Kako je uopšte došao do finala?
duda Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 1 hour ago, Time Crisis said: Verovatno zato što se nije ni vratio :P Prvi set je zasluženo dobio, posle toga je ostatak meča stalno bio u zaostatku, imao je neke polušanse u trećem, ali nije baš bio neki povratak. Ali u svakom slučaju napredak u odnosu na Beograd Da li sam ja onda pogrešno videla da je mladac imao brejk prednosti u trećem ? Na taj povratak sam ja mislila, ako nisam nešto prezupčila.
Lancia Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Rusi polude samo protiv Novaka, ovako su kita na bicikli.
Grandilof Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Ja sam gledao nocas Zvereva protiv Cicija, on je skorl ceo mec izgledao bas dobro, a la Tokio, danas nisam gledao, a kad vidim rezultat mislim da ne moram ni highlighste da palim.Sent from my SM-G780G using Tapatalk
mlatko Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Nadrkan je bio (valjda posle finala na kzš) na organizatora što je dvaput išao da spava u 4 ujutru. Zato (ga) je otaljavio Alkatraz@Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts