May 8, 20222 yr Alkaraz razbucao Zvereva u prvom setu. Što samo govori koliko je juče Novak bio dobar.
May 8, 20222 yr Kako li se sad osećaju Tim, Zverev i Cicipas... ceo život čekaju da se matorci sklone i onda dođe Alkatraz da ih sve posere
May 8, 20222 yr 7 minutes ago, April said: Kako li se sad osećaju Tim, Zverev i Cicipas... ceo život čekaju da se matorci sklone i onda dođe Alkatraz da ih sve posere Na žalost to je surova istina. Oni su za nijansu bolji igrači od generacije pre , od Dimitrova, Raonića i sl., ali nisu Novak, Rafa, Rođa, pa ni Endiju nisu do kolena. Oni su samo odlični teniseri u senci Titana. A onda dođe ovaj klinac. Edited May 8, 20222 yr by Arkadija
May 8, 20222 yr Šta radi sada Zverev Smečovao je prvo o teren sa svoje strane mreže, onda dupla servis greška i na kraju lagan smeč u mrežu.
May 8, 20222 yr Ceo meč je trajao koliko jedan set juče. Sramotna igra Zvereva u svakom slučaju. Kako je uopšte došao do finala?
May 8, 20222 yr 1 hour ago, Time Crisis said: Verovatno zato što se nije ni vratio :P Prvi set je zasluženo dobio, posle toga je ostatak meča stalno bio u zaostatku, imao je neke polušanse u trećem, ali nije baš bio neki povratak. Ali u svakom slučaju napredak u odnosu na Beograd Da li sam ja onda pogrešno videla da je mladac imao brejk prednosti u trećem ? Na taj povratak sam ja mislila, ako nisam nešto prezupčila.
May 8, 20222 yr Ja sam gledao nocas Zvereva protiv Cicija, on je skorl ceo mec izgledao bas dobro, a la Tokio, danas nisam gledao, a kad vidim rezultat mislim da ne moram ni highlighste da palim.Sent from my SM-G780G using Tapatalk
May 8, 20222 yr Nadrkan je bio (valjda posle finala na kzš) na organizatora što je dvaput išao da spava u 4 ujutru. Zato (ga) je otaljavio Alkatraz@Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk