TS-CS Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 bice spreman za RG u to sam siguran. jos 1 ili 2 ovakva meca u Rimu za uglancavanje forme i to je to. iako su mu tamo na putu uglavnom udaraci Haris, Opelka i Ože pa tek onda Nadal u 1/2
mlatko Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Karatsev se izvlači protiv Harrisa u drugom, može biti nezgodan ali ne verujem opasan. Nole sigao već, trening za sat vremenaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Ras Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Novak je popizdeo juče zbog poraza, videlo se po načinu na koji je napustio teren, a i na konferenciji za štampu, što znači da mu je stalo. Đere, Krajinović i Lajović prošli prve prepreke u Rimu. 1
duda Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 ja nisam gledala jučerašnji meč. ali ono što mi je potpuno netipično za noleta, to je da se vrati i onda izgubi, kada god je u karijeri imao tako neki povratak, onda je i dobijao meč tako sam, samo bacajući oko na rezultat, stekla utisak kao da je hteo sebi da dokaže da može, a onda pustio po vašim komentarima, to ipak nije bilo tako
Time Crisis Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 8 minutes ago, dùda said: ja nisam gledala jučerašnji meč. ali ono što mi je potpuno netipično za noleta, to je da se vrati i onda izgubi, kada god je u karijeri imao tako neki povratak, onda je i dobijao meč tako sam, samo bacajući oko na rezultat, stekla utisak kao da je hteo sebi da dokaže da može, a onda pustio Verovatno zato što se nije ni vratio :P Prvi set je zasluženo dobio, posle toga je ostatak meča stalno bio u zaostatku, imao je neke polušanse u trećem, ali nije baš bio neki povratak. Ali u svakom slučaju napredak u odnosu na Beograd
Fakundo Sava Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Samo da je ušao onaj smeč na 00-30 pri kraju trećeg seta ,i kasnije u tom gemu je Carlito imao sreće Tako malo je falilo za drugačiju pesmu 1
mlatko Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 ja nisam gledala jučerašnji meč. ali ono što mi je potpuno netipično za noleta, to je da se vrati i onda izgubi, kada god je u karijeri imao tako neki povratak, onda je i dobijao meč tako sam, samo bacajući oko na rezultat, stekla utisak kao da je hteo sebi da dokaže da može, a onda pustio po vašim komentarima, to ipak nije bilo tako Plauzibilna pretpostavka, da je RG igralo bi se drugačije... ali mi gledamo turnire u drugačijem svetlu od Noleta.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Mil@n Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Ne bejah pri kompu dva dana, nažalost tužna vest. I pored brlje sa nevakcinacijom i svega oko toga, i dalje me malo tangiraju Novakovi porazi Mnooogo lepo bi bilo da je dobio ovaj meč, da malog malo spusti, i još bolje da dobije turnir posle svega™ i što dalje iza sebe ostavi sve što je bilo iza sebe i podseti svet u čemu je najbolji, a to je svakako igranje tenisa, ne poznavanje medicine. Raduje poboljšanje forme, valjda će uzeti nešto skoro, da dobije i tu dodatnu pobedničku dozu samopouzdanja i probije led osvajanja turnira posle ovog posta koji sada već nije uopšte mali, trebaće mu za slemove koji slede.
Milošica Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 5 minutes ago, April said: Počinje Ti si Bik koji prati mec dva Bika.
Ras Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 9 minutes ago, Milošica said: Ti si Bik koji prati mec dva Bika. Ta dva trče, a on bi mogao biti bik koji sedi? 1
Recommended Posts