Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

Na travi je tesko igrati tenis.

Posted

bice spreman za RG u to sam siguran.  jos 1 ili 2 ovakva meca u Rimu za uglancavanje forme i to je to. 

iako su mu tamo na putu uglavnom udaraci Haris, Opelka i Ože pa tek onda Nadal u 1/2

Posted

Karatsev se izvlači protiv Harrisa u drugom, može biti nezgodan ali ne verujem opasan. Nole sigao već, trening za sat vremena

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• +1 1
Posted

Novak je popizdeo juče zbog poraza, videlo se po načinu na koji je napustio teren, a i na konferenciji za štampu, što znači da mu je stalo.

Đere, Krajinović i Lajović prošli prve prepreke u Rimu.

• +1 1
Posted

ja nisam gledala jučerašnji meč. ali ono što mi je potpuno netipično za noleta, to je da se vrati i onda izgubi, kada god je u karijeri imao tako neki povratak, onda je i dobijao meč

tako sam, samo bacajući oko na rezultat, stekla utisak kao da je hteo sebi da dokaže da može, a onda pustio

po vašim komentarima, to ipak nije bilo tako

Posted
8 minutes ago, dùda said:

ja nisam gledala jučerašnji meč. ali ono što mi je potpuno netipično za noleta, to je da se vrati i onda izgubi, kada god je u karijeri imao tako neki povratak, onda je i dobijao meč

tako sam, samo bacajući oko na rezultat, stekla utisak kao da je hteo sebi da dokaže da može, a onda pustio

Verovatno zato što se nije ni vratio :P Prvi set je zasluženo dobio, posle toga je ostatak meča stalno bio u zaostatku, imao je neke polušanse u trećem, ali nije baš bio neki povratak. Ali u svakom slučaju napredak u odnosu na Beograd

Posted

Samo da je ušao onaj smeč na 00-30 pri kraju trećeg seta ,i kasnije u tom gemu je Carlito imao sreće 

Tako malo je falilo za drugačiju pesmu 

• +1 1
Posted
po vašim komentarima, to ipak nije bilo tako

Plauzibilna pretpostavka, da je RG igralo bi se drugačije... ali mi gledamo turnire u drugačijem svetlu od Noleta.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Ne bejah pri kompu dva dana, nažalost tužna vest. I pored brlje sa nevakcinacijom i svega oko toga, i dalje me malo tangiraju Novakovi porazi :D

Mnooogo lepo bi bilo da je dobio ovaj meč, da malog malo spusti, i još bolje da dobije turnir posle svega™ i što dalje iza sebe ostavi sve što je bilo iza sebe i podseti svet u čemu je najbolji, a to je svakako igranje tenisa, ne poznavanje medicine. Raduje poboljšanje forme, valjda će uzeti nešto skoro, da dobije i tu dodatnu pobedničku dozu samopouzdanja i probije led osvajanja turnira posle ovog posta koji sada već nije uopšte mali, trebaće mu za slemove koji slede.

Posted
1 minute ago, April said:

Počinje

...era Zvereva!

• Wub 1
  • Haha 3
Posted
5 minutes ago, April said:

Počinje

Ti si Bik koji prati mec dva Bika.

Posted
9 minutes ago, Milošica said:

Ta dva trče, a on bi mogao biti bik koji sedi?

• Haha 1
Posted
Bull team
  • +1 1