Shan Jan Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 32 minutes ago, Arkadija said: Nadrealno je kako ovaj mali igra dropšotove Nadrealno je kako igra sve. Ovo je buduci broj 1. 2
Arkadija Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 (edited) Kakvi udarci na sve strane, Maestralan meč. Edited May 7, 2022 by Arkadija 1
Lancia Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Super mec, meni najvaznije da je Novak na putu da dodje spreman na RG. 6
Shan Jan Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Realno ovaj mali je neverovatan. Bolji je pobedio danas.
Arkadija Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Nije da je bio bez šansi Novak, ali nije mu se posrećilo. Carlito zasluženo ide ka zvezdanim visinama.
Tsai Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 ma ovaj klinac je cudo. ako se ne povredi, ne bi me uopste cudilo da u jednom trenutku karijere dodje do 4 u nizu. nedostaje mu igra na travi jedino
SNARC Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 26 minutes ago, Shan Jan said: Nadrealno je kako igra sve. Ovo je buduci broj 1. Secam se kad je Novak na jednom mastersu u tri dana pobedio Rodika, Nadala i Rodju i najavio sve ono sto ce napraviti u karijeri. Ovaj ce klinac da prevesla sve Cicipase i Zvereve i postati najbolji ikad, navijam za njega.
Kreator Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 2 minutes ago, Lancia said: Super mec, meni najvaznije da je Novak na putu da dodje spreman na RG. Takođe. Novak je na pravom putu. Alkatraz će da bude paklen igrač. U stvari već je sad odličan. Sve čestitke, ako uđe Cicipas u finale opet će ga počistiti. 2
aram Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 ajd, ajd... sećam se nekoliko o kojima je isto ovako pisano. dobar je mali, ali da ipak sačekamo dva-tri GS-a 2
Milošica Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 (edited) Svaka cast obojici. Zal ostaje, ali objektivno je bio praznik tenisa. I Novak na ovom turniru bolji nego sto sam ocekivao. Edited May 7, 2022 by Milošica 1
Lancia Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 7 minutes ago, Tsai said: ma ovaj klinac je cudo. ako se ne povredi, ne bi me uopste cudilo da u jednom trenutku karijere dodje do 4 u nizu. nedostaje mu igra na travi jedino Da, poslednjih 6-7 godina tamo se nije nesto pokazao 1 4
red star forever Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Mislio sam da su Rafa, Rodzer i Novak vrh, nešto maksimalno moguće u tenisu. Sada mi se čini da postoji šansa da ih već Alkaraz sve nadmaši.
Time Crisis Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 6 minutes ago, red star forever said: Mislio sam da su Rafa, Rodzer i Novak vrh, nešto maksimalno moguće u tenisu. Sada mi se čini da postoji šansa da ih već Alkaraz sve nadmaši. Novak je još uvek daleko od svog top nivoa i opet je zamalo pobedio, prošlogodišnji Novak bi ovo dobio u 2 seta bez mnogo drame... ne bih još žurio s krunisnjem Alkaraza. 2
Recommended Posts