May 7, 20222 yr fino dozira Novak, ne dopusta malom da se razmase. valjalo bi sad malo dodati gas da se ovo zavrsi u dva, treba ostaviti nesto i za sutra
May 7, 20222 yr Kako ovaj mali ovako igra ove jebene drop shot-ove a Novak ih ni do danas nije naučio?!
May 7, 20222 yr Just now, Tsai said: alkaraz ce imati minimum 12 grend slemova Kurier ce imati vise od Alcaraza
May 7, 20222 yr Just now, JohnnyD said: Kurier ce imati vise od Alcaraza oces da se kladimo u klopu u Spice restoranu indijskom? (ako bude postojao tada)
May 7, 20222 yr alkaraz ce imati minimum 12 grend slemovamoguće, kao što imaju i Cici, Zveki i ostali. Nak odigra prvo jedno-dva GS finala pa onda možemo pričati.Ovo je boranija turnir za Noleta, što ne znači da ne želi da guzme...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 7, 20222 yr Carlito je ovde vrlo ozbiljan. Dugo se ovo nije videlo ali ne znam bas za 12GSa. Ovo je sljaka, igra kod kuce a finale wimbldona ili US opena pred onoliko ljudi je potpuno druga prica.
May 7, 20222 yr 2 minutes ago, mlatko said: Ovo je boranija turnir za Noleta Nijedan Masters 1000 turnir nije boranija ni za koga, pa ni za Đokovića
May 7, 20222 yr Nijedan Masters 1000 turnir nije boranija ni za koga, pa ni za ĐokovićaSa 37 istih može se reći ali sa strane... Njemu nije i zato je i tamo gde i jeste. GS-ovi su ipak nešto drugo, jer je to turnir gde boranija prepoznaje.Meni bi posle 35-og liftinga bilo sve ravno... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk