TS-CS Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 fino dozira Novak, ne dopusta malom da se razmase. valjalo bi sad malo dodati gas da se ovo zavrsi u dva, treba ostaviti nesto i za sutra
Olimpijac Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Bas dobar mec, kakav sam i ocekivao. Uzivam. Borba kao nekada 1
Max Morlock Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Kako ga mali šeta ko majmuna... Nema matori tu šta da tražiSent
red star forever Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Kako ovaj mali ovako igra ove jebene drop shot-ove a Novak ih ni do danas nije naučio?! 1
JohnnyD Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Just now, Tsai said: alkaraz ce imati minimum 12 grend slemova Kurier ce imati vise od Alcaraza
Tsai Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Just now, JohnnyD said: Kurier ce imati vise od Alcaraza oces da se kladimo u klopu u Spice restoranu indijskom? (ako bude postojao tada)
mlatko Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 alkaraz ce imati minimum 12 grend slemovamoguće, kao što imaju i Cici, Zveki i ostali. Nak odigra prvo jedno-dva GS finala pa onda možemo pričati.Ovo je boranija turnir za Noleta, što ne znači da ne želi da guzme...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Olimpijac Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Carlito je ovde vrlo ozbiljan. Dugo se ovo nije videlo ali ne znam bas za 12GSa. Ovo je sljaka, igra kod kuce a finale wimbldona ili US opena pred onoliko ljudi je potpuno druga prica.
aram Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 2 minutes ago, mlatko said: Ovo je boranija turnir za Noleta Nijedan Masters 1000 turnir nije boranija ni za koga, pa ni za Đokovića 1
Max Morlock Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Niko ne zabija 17 dropšotova zaredom Novaku Đokoviću [emoji38]ol:Sent
mlatko Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Nijedan Masters 1000 turnir nije boranija ni za koga, pa ni za ĐokovićaSa 37 istih može se reći ali sa strane... Njemu nije i zato je i tamo gde i jeste. GS-ovi su ipak nešto drugo, jer je to turnir gde boranija prepoznaje.Meni bi posle 35-og liftinga bilo sve ravno... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts