mlatko Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 :chickenficken:Sutra Alkaraz ce susere u bombonjeru i eto Nadalu mečevi u nogama, ni krivu ni dužnom. Publika Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Ovima sa Sport kluba, izgleda, ostalo viška para od premijer lige, pa sada šalju Viškovića i Govedaricu na masterse.
Ros Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 14 minutes ago, Arkadija said: Ovima sa Sport kluba, izgleda, ostalo viška para od premijer lige, pa sada šalju Viškovića i Govedaricu na masterse. a viskovic trcka za novakom za intervju, a novak samo siba napred i ne staje
Arkadija Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 11 minutes ago, Ros said: a viskovic trcka za novakom za intervju, a novak samo siba napred i ne staje Da,da upravo sam to odgledala.
Milošica Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 (edited) 2 minutes ago, Ros said: kad igra kljako? Uzeo je prvi set protiv Hurkaca 6-3. Sad pocinje drugi. Edited May 6, 2022 by Milošica
Midžeta Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 2 minutes ago, Ros said: kad igra kljako? Igra upravo, dobio prvi set 6-3
Ros Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Just now, Milošica said: Uzeo je prvi set protiv Hurkaca 6-3. Sad pocinje drugi. znam. drmam kavez da vidim hoce li neko nesto napisati o igri, itd... 1
Recommended Posts