May 3, 20222 yr ko zna kakav je Nadal, možda sutra Kecman i prođeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 3, 20222 yr 3 hours ago, Djuro said: Zar to nije znak da zeli da poene drzi sto kracim? Da nema snage? Ne mora da znači, bez jakog/dobrog servisa ništa neće osvojiti
May 3, 20222 yr Marejev cas defanzivnog tenisa kanadjaninu. meni jeste, a mislim da je i Novaku drago sto je prosao. dobar sparing. mnogi su sumnjali da cemo vise gledati okrsaj njih dvojice na atp touru
May 4, 20222 yr Ko me tero da stavljam cvike i mozak, bez njih je juče bilo lako: RH na linijskim sudijama? Pa da, Rodžer Hederer, dva meseca se okreću oko zemlje. Danas sa njima muka živa: PdH? Googlar, aceptar cookies, colección de mujer, colección de hombre, colección idi bre... Edited May 4, 20222 yr by peralozac
May 4, 20222 yr Mogao je, pokazao je Rafa slabost krajem drugog seta kad je dozvolio ribrejk a i TB je morao Miomir da uzme ali je pasivno čekao.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
May 4, 20222 yr Solidan je bio Kecmanović, ali očigledno unapred pomiren sa porazom. Rafa, obzirom da nije igrao, a ni trenirao - sasvim dobar.