April 20, 20222 yr Glavni utisak mi je ipak, sramotni rts komentator. U jednom momentu sam pomislila da je Zvonko Mihajlovski moralna gromada u odnosu na Miljajevića.
April 20, 20222 yr 5 minutes ago, Arkadija said: Glavni utisak mi je ipak, sramotni rts komentator. U jednom momentu sam pomislila da je Zvonko Mihajlovski moralna gromada u odnosu na Miljajevića. Pretpostavljam da je postojao samo Novak, ako je tako, da vas utesim malo, isto je u Spaniji kad je Rafa u pitanju. Veci ce kompliment dobiti Novak ili Federer, nego neki domaci teniser a taman posla da neko u studiju kaze nesto protiv Rafe.
April 20, 20222 yr 5 minutes ago, dùda said: Ja sam gledala treći set i nisam stekla baš takav utisak o komentatoru. Fala Dudo, tacno sam znao da Arkadija izmislja
April 20, 20222 yr 6 minutes ago, dùda said: Sramotan meč Krajinovića Zaslužio je da ga Mijaljević komentariše!
April 21, 20222 yr Jebo ovo i ovakve turnire kad posle Đereta dolazi opet neki naš rendom teniser... Sent
April 21, 20222 yr Just now, Max Morlock said: Jebo ovo i ovakve turnire kad posle Đereta dolazi opet neki naš rendom teniser... Sent Jel ti pratis Kecmanovica ove sezone?
April 21, 20222 yr Nolo kao babo alkoholičar, galami koliko želi i kad mu se ćefne, publika kao uplašeni ukućani, niko da mu skrene pažnju da ne pravi belaja.I juče protiv Lacoša, a naročito danas, vidljivo je koliko su mlađi teniseri konkretniji i odlučniji (utreniraniji) i kako koriste svaku priliku protiv neobično tromog i statičnog Nola.Sent from my RMX3085 using Tapatalk
April 21, 20222 yr 42 minutes ago, Milošica said: Jel ti pratis Kecmanovica ove sezone? Izgubio od Monfisa na AO i "namucio" Alkaraza u cetvrtfinalu Majamija?