Mil@n Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 26 minutes ago, Filozof manijak said: Čovek kojem je Đoković uništio veliku karijeru To je, ono, amaterska teza. Karijeru su mu uništile pre svega povrede. Jedan meč ne može nikome da uništi karijeru, da može da zog jednog meča eksplodira, da, ali i to se često završi brzim i bolnim padom, primera koliko hoćeš. Ja ću pamtiti ono na wimbledonu kada je Federera odvalio od života. Malo ljudi bi moglo, ako uopšte, da isprati taj nivo tenisa da je mogao da ga pruža u kontinuitetu.
Filozof manijak Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Ima negde na tjubu intervju gde je Conga to sam izjavio, doduše malo u šaljivom kontekstu. Nešto u fazonu, najbitnije mečeve u karijeri izgubio je od Đokovića, počevši od onog finala AO.
Lancia Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 55 minutes ago, renne said: Conga ide u penziju jedan od omiljenih tenisera. 1
keitel Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 (edited) Nije on uopšte imao lošu karijeru, ne znam otkud ta teza. Gomilu puta je ispao u završnici gren slema od kvalitetnijih igrača. Povrede su došle posle, kao i kod Federera, trebalo je da se povuče par godina ranije. Edited April 6, 2022 by keitel
Ros Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 37 minutes ago, renne said: ŽMK hoće da igra na Wimbledonu Žo Milfred Ksonga? 1 1
renne Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Alkaraz-Kljako u 1/4 A pre toga smarač Bautista Grozno ždrijebe
Arkadija Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 (edited) A ako prođe Alkaraza, u šta sumnjam, ide na Kaspera Ruda. Sve momci koji su odigrali 20 mečeva pre Monte Karla, za razliku od našeg piramidaša koji je odigrao 3 meča. Kecman ne igra? Edited April 8, 2022 by Arkadija
mlatko Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 A ako prođe Alkaraza, u šta sumnjam, ide na Kaspera Ruda. Sve momci koji su odigrali 20 mečeva pre Monte Karla, za razliku od našeg piramidaša koji je odigrao 3 meča. Kecman ne igra? Plus može biti što je Alkaraz svež od svog prvog Mastersa, Ruud od prvog finala... Kecmana nema (a ostaje žal za poraz od Alkaraza)Uz Noleta Lajovic protiv Krajinovića u prvom kolu a pobednik ide na Dimitrova ili Basilašvilija...Djere na kvalifikanta pa verovatno na rivala Sonnega (gubi 3-1 u h2h)Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Odlican zreb, bolje ovamo odma' u vatru nego da se opet oklizne protiv nekih Veselih i slicnih. Zgazice ih sve. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Tsai Posted April 8, 2022 Posted April 8, 2022 Pu bre de bas Alcaraz na prvom turniru. Doduse, titula pa sljaka mozda i ispadne pre QF
marez Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 Danas pocinje masters u Monaku, valjda ce vreme posluziti pa da ne bude previse odlaganja i kasnjenja meceva. Po planu Krajinovic i Lajovic od 16h danas.
Recommended Posts